Baki-Pa je napisao(la):Čestitke pobednicima, žao mi je što sam propustio hepening.
Da znaš da je šteta,bilo je extra od klope preko muzike pa do alkohola.zato sad :hammerhead:
Baki-Pa je napisao(la):Čestitke pobednicima, žao mi je što sam propustio hepening.
maric je napisao(la):Kako Tiosave dobro izabrana ekipa. Pa ja sam deo te ekipe. Ti si uleteo umesto mene prosle godine posto sam otisao na more kad je Open bio. Sto nisi pecao sa Koma Lazarevac vec sa No1?? Nego hteo si i ti pehar.
Ti si mene dostojno zamenio prosle godinei tu ti skidam kapu
![]()
silvio je napisao(la):Čuj Tihi kani se Marica kako nije zaslužio pehar i sudjelovao u njegovom osvajanju kad je bio dio ekipe zatoČetitke kralju Gradačkih lipljena!
maric je napisao(la):
Palamudjevina po obicajukako god ja poceh da redjam pehare
![]()
Tihi83 je napisao(la):Eto cim kazes nesto realno odma palamudjevina...[emoji6]
Sad vidim sto niste smeli da me pustite na takmicenje....[emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
maric je napisao(la):Stani ae sad ovako jesam li ja komentarisao tvoju Ligu? Nisam jer nisam ucestvovao. Koji kurac ti komentarises Open kad nisi ucestvovao?? Nisu ni meni dali u Ligi da ucestvujem vratili su mi licencu pa ne cmizdrim ko ti.
Ja da sam se pitao bio bi ti meni na Openu. Evo iskreno ti kazem. A sto su te pdbili to moras da vidis sa Organizatorom. Moje je bilo samo da pecam.
Opaaa "Aki nisi prijavio da si naucio novu rec" [emoji3]Baki-Pa je napisao(la):Xaxaxa Ode Tihi u feminizam. Sudovi su čudo...
kako sad nemas nista? U temi open gradac prema pisanju sam stekao utisak da ti i pera zastupate udruzenje gradac ovde na forumu? Sad kad je tihi dobio pedalu onda se ne pitate i opet smo svi drugari?maric je napisao(la):Pa Tiosave kako da ti objasnim covece da ja sa nekim stvarima nemam nista