Orvis Clearwater

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
Na kraju diskusije,neki moj zakljucak je sledeci: korisnici orvis stapova,naravno,forsiraju i hvvale ga na sve strane,dok korisnici sage-a cini mi se da su stvorili instituciju koja je po imenu broj jedan u Srbiji...sve se svodi na:koji ti je to stap? ''Orvis'' : jebes to kad nije Sage?
I sad se pitam,da li nasi ljudi zapravo pate zbog ''imena i naziva'' stapa ili firme,ili su svi u fazonu ma samo da je sage,drugo nista nije bitno... :lud:

Sage i orvis su stvarno dobri ali dobar je i scott i to jako dobar kao i loop, imas jako dobrih stapova hardy glupo je ali mnogo reci da je jedan losiji od drugog zaista ,prijatelj sam sa covekom iz usa koji je gajder i promoter orvisa i simmsa iz Oregona je iskreno mi je rekao da dugo koristi echo stapove pored orvisovih i da je prezadovoljan imajuci u vidu normalnu cenu tih stapova u odnosu na kvalitet i precenjenost poznatih marki a mislio je na sve  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
Sage i orvis su stvarno dobri ali dobar je i scott i to jako dobar kao i loop, imas jako dobrih stapova hardy glupo je ali mnogo reci da je jedan losiji od drugog zaista ,prijatelj sam sa covekom iz usa koji je gajder i promoter orvisa i simmsa iz Oregona je iskreno mi je rekao da dugo koristi echo stapove pored orvisovih i da je prezadovoljan imajuci u vidu normalnu cenu tih stapova u odnosu na kvalitet i precenjenost poznatih marki a mislio je na sve  :yeswink:
Apsolutno tacno :)  Nego reko da ne mucimo zemljaka sa ostale marke kad se i oko ove dve cepa kao buka za potpalu :-D :-D :-D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Orvis je ime u svetu mušičarenja od 1856. godine i do danas je održao svoj ugled. Sage je isto također na visokoj-uglednoj poziciji u svetu mušičarenj od 1980. A Scottova istorija pocinje 1973. u jednom podrumu u San Francisku...a Loop je poceo 1979....Sage je tu najmlađi...

Ja da trazim neki NOV stap do 200€ max bi se odlucio za engleskog kineza Greys (ako ne bi mogao dobiti kakvog dobrog Orvisa za te pare)jer su također dobri i korektni 100% po pitanju garancije. Licno sam se uverio.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Imam jos oko mesec dana da se odlucim...za to vreme cu valjda da se odlucim  :hammerhead:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sebastian je napisao(la):
Orvis je ime u svetu mušičarenja od 1856. godine i do danas je održao svoj ugled. Sage je isto također na visokoj-uglednoj poziciji u svetu mušičarenj od 1980. A Scottova istorija pocinje 1973. u jednom podrumu u San Francisku...a Loop je poceo 1979....Sage je tu najmlađi...
lepo si sad razjasnio neke stvari druze  :tbumb:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Gruja je napisao(la):
Apsolutno tacno :)  Nego reko da ne mucimo zemljaka sa ostale marke kad se i oko ove dve cepa kao buka za potpalu :-D :-D :-D

Kove bata gruja i to muski  :hammer: :hammer: a i gruja je prijatelj sa tim amerikancem tako da zna o cemu pricam  :yeswink:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
sebastian je napisao(la):

Ja da trazim neki NOV stap do 200€ max bi se odlucio za engleskog kineza Greys (ako ne bi mogao dobiti kakvog dobrog Orvisa za te pare)jer su također dobri i korektni 100% po pitanju garancije. Licno sam se uverio.

Da seb je spomenuo ja zaboravih greys takodje jedan od finijih proizvodjaca razmisljam na prolece da pazarim jedan kao rezervu  :yeswink:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Kove bata gruja i to muski  :hammer: :hammer: a i gruja je prijatelj sa tim amerikancem tako da zna o cemu pricam  :yeswink:
More Nidzo mislim da podhitno treba da se stavi na probu neki Echo ;-)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Da seb je spomenuo ja zaboravih greys takodje jedan od finijih proizvodjaca razmisljam na prolece da pazarim jedan kao rezervu  :yeswink:
druze imas u taimenu lep greys GR50 sesticu za 150evrica lepo izgleda stap :tbumb:

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Gruja je napisao(la):
More Nidzo mislim da podhitno treba da se stavi na probu neki Echo ;-)

Normalno, kad nam je to predlozio covek koji moze da sve nas stavi u dzep sto se tice musicarenja  :tbumb:

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Normalno, kad nam je to predlozio covek koji moze da sve nas stavi u dzep sto se tice musicarenja  :tbumb:
Ako stap laze, Indijanac ne laze :-D :-D

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
acko23 je napisao(la):
druze imas u taimenu lep greys GR50 sesticu za 150evrica lepo izgleda stap :tbumb:

Hvala acko , vec sam pogledao neke u AOS-u kod njih sam kupovao a i imam neke kombinacije pa mi ljudi donesu iz austrije i spasim neki dinar  :tbumb:

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
:
Hvala acko , vec sam pogledao neke u AOS-u kod njih sam kupovao a i imam neke kombinacije pa mi ljudi donesu iz austrije i spasim neki dinar  :tbumb:
:tbumb:

Vrh Dno