black panther
Hero member
Grujane,Grujane... :firends:Gruja je napisao(la):Pa ne, orvis ti je isto super firma... Recimo ako je Sage mercedes u fly svetu, Orvis ti je negde kao audi sto uopste nije lose ;-)
Grujane,Grujane... :firends:Gruja je napisao(la):Pa ne, orvis ti je isto super firma... Recimo ako je Sage mercedes u fly svetu, Orvis ti je negde kao audi sto uopste nije lose ;-)
black panther je napisao(la):Na kraju diskusije,neki moj zakljucak je sledeci: korisnici orvis stapova,naravno,forsiraju i hvvale ga na sve strane,dok korisnici sage-a cini mi se da su stvorili instituciju koja je po imenu broj jedan u Srbiji...sve se svodi na:koji ti je to stap? ''Orvis'' : jebes to kad nije Sage?
I sad se pitam,da li nasi ljudi zapravo pate zbog ''imena i naziva'' stapa ili firme,ili su svi u fazonu ma samo da je sage,drugo nista nije bitno... :lud:
Apsolutno tacnonikola renegade je napisao(la):Sage i orvis su stvarno dobri ali dobar je i scott i to jako dobar kao i loop, imas jako dobrih stapova hardy glupo je ali mnogo reci da je jedan losiji od drugog zaista ,prijatelj sam sa covekom iz usa koji je gajder i promoter orvisa i simmsa iz Oregona je iskreno mi je rekao da dugo koristi echo stapove pored orvisovih i da je prezadovoljan imajuci u vidu normalnu cenu tih stapova u odnosu na kvalitet i precenjenost poznatih marki a mislio je na sve :yeswink:
lepo si sad razjasnio neke stvari druzesebastian je napisao(la):Orvis je ime u svetu mušičarenja od 1856. godine i do danas je održao svoj ugled. Sage je isto također na visokoj-uglednoj poziciji u svetu mušičarenj od 1980. A Scottova istorija pocinje 1973. u jednom podrumu u San Francisku...a Loop je poceo 1979....Sage je tu najmlađi...
Gruja je napisao(la):Apsolutno tacnoNego reko da ne mucimo zemljaka sa ostale marke kad se i oko ove dve cepa kao buka za potpalu :-D :-D :-D
sebastian je napisao(la):Orvis je ime u svetu mušičarenja od 1856. godine i do danas je održao svoj ugled. Sage je isto također na visokoj-uglednoj poziciji u svetu mušičarenj od 1980. A Scottova istorija pocinje 1973. u jednom podrumu u San Francisku...a Loop je poceo 1979....Sage je tu najmlađi...
Ja da trazim neki NOV stap do 200€ max bi se odlucio za engleskog kineza Greys (ako ne bi mogao dobiti kakvog dobrog Orvisa za te pare)jer su također dobri i korektni 100% po pitanju garancije. Licno sam se uverio.
More Nidzo mislim da podhitno treba da se stavi na probu neki Echo ;-)nikola renegade je napisao(la):Kove bata gruja i to muski![]()
a i gruja je prijatelj sa tim amerikancem tako da zna o cemu pricam :yeswink:
druze imas u taimenu lep greys GR50 sesticu za 150evrica lepo izgleda stapnikola renegade je napisao(la):Da seb je spomenuo ja zaboravih greys takodje jedan od finijih proizvodjaca razmisljam na prolece da pazarim jedan kao rezervu :yeswink:
Gruja je napisao(la):More Nidzo mislim da podhitno treba da se stavi na probu neki Echo ;-)
Ako stap laze, Indijanac ne laze :-D :-Dnikola renegade je napisao(la):Normalno, kad nam je to predlozio covek koji moze da sve nas stavi u dzep sto se tice musicarenja![]()
acko23 je napisao(la):druze imas u taimenu lep greys GR50 sesticu za 150evrica lepo izgleda stap![]()
nikola renegade je napisao(la):Hvala acko , vec sam pogledao neke u AOS-u kod njih sam kupovao a i imam neke kombinacije pa mi ljudi donesu iz austrije i spasim neki dinar![]()