Orvis Clearwater

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I kod Orvisa ne treba da si prvi vlasnik da bi resio problem lomljenja....posalju ti nov deo ili stap, a ako nemaju vise taj model ponude ti novi neki koji je vrednosti koliku je imao taj koji si slomio...i naravno ne da ista doplacujes.... koja firma to jos nudi?

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
sebastian je napisao(la):
I kod Orvisa ne treba da si prvi vlasnik da bi resio problem lomljenja....posalju ti nov deo ili stap, a ako nemaju vise taj model ponude ti novi neki koji je vrednosti koliku je imao taj koji si slomio...i naravno ne da ista doplacujes.... koja firma to jos nudi?
bas tako druze kad sam uzimao stap reko mi je covek pri defektu stapa ako dodje do toga doneses stap sa garancijom i dobijas novi cak i ako nema vise tog stapa u proizvodnji dobijas bolji i cak mozes da biras stap koji je skuplji za 30 posto od cene koju si platio.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.490
Meni se licno sage launch ni malo ne dopada. Teeeeeska batina. Ja bih orvisa na nevidjeno uzeo....

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
i pritom ima garanciju i taj kinez i dam kinez sigurno ne mogu ni u najavi da se porede

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Launch je solidan stap, ali samo dvodelni! Cetvorodelni je po meni previse krut, licno jedva sam cekao da ga se otarasim, dok je sa dvodelnim bila druga prica.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Za nepoverovati kakva tema...svi pisu,baki i boki caskaju oko karbona,50% su za sage,50% su za orvis,stvarno neznam...ali sebastianova rec,da,iako nisam ja originalni vlasnik na papiru mogu polomljen stap da mi zamene,nemam ja onda sta da razmisljam vise...
sebastian je napisao(la):
Reci mi samo ovo Seb,ako ja njima posajem stap (slomljen) jel ja placam postarinu za deo ili kako to vec ide,i da li je neko od vas slao to ?

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Nemam pametnija posla. Znam da se platna za AIRBUS A 380 koja se koriste za karbonska krila, prave u Koreji. I ne znam što si se uhvatio za ta platna, ja tvrdim da je preko 70% svetske proizvodnje karbona u Koreji. Ima ga na celom korejskom poluostrvu, koliko ga je iz Severne Koreje dostupno na tržištu ne znam, obzirom da su stalno pod nekim sankcijama. Južnoj Koreji je to strateški proizvod. Ovo vrlo dobro znam jer sam početkom devedesetih trgovao raznoraznim materijalima, između ostalih i karbonom.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Za nepoverovati kakva tema...svi pisu,baki i boki caskaju oko karbona,50% su za sage,50% su za orvis,stvarno neznam...ali sebastianova rec,da,iako nisam ja originalni vlasnik na papiru mogu polomljen stap da mi zamene,nemam ja onda sta da razmisljam vise... Reci mi samo ovo Seb,ako ja njima posajem stap (slomljen) jel ja placam postarinu za deo ili kako to vec ide,i da li je neko od vas slao to ?
Covece, mi Srbi stvarno nismo za nigde...Pa gde ti to sve daju jos i postarinu treba da ti placaju?!! Sacuvaj boze! :-( :-(

denmil

Full member
Učlanjen(a)
07.02.2010.
Broj reagovanja
111
Druze Crnopanterasti, nemoj samo da zaboravis jednu malecnu sitnicu... Seb zivi u normalnoj drzavi... a ti moli boga i pazi da ne polomis stap,a to sto se garancije tice, nece ti pomoci ni kozne gace, bez obzira sta god kupio...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Grujo,pitam jer neznam,mislim da je Seb imao neki kontakt sa njima,zato pitam,a ako nista drugo onda cu namerno da ga polomim,pa drugar kad ide na prolece neka ga ponese pa on neka menja  :D jebes ga jos ga kupio nisam,a vec da ga lomim,a nisam ja neki kabadahija pa da masem kao lud,pecam normalno,i ne bojim se lomljave stapa,jer sam 99,9% ubedjen da to meni licno ne moze da se desi! jer sam sa stapovima pazljiv otkako znam za sebe,ja posle pecanja stap brisem platnenom krpom,i onda u futrolicu i mirran sam...ato potice iz doba dok sam jos plovkario... !  : ;)

radezamora

Senior member
Učlanjen(a)
04.02.2011.
Broj reagovanja
63
darko, posedujem sesticu (launch) od 274 cm koji je cetvorodelni, nisam probao te bolje tj. koji nisu kruti /a objasni nam sta je to  previse a sta obicno krut stap, da drugi put obratimo paznju na to- negde procitah da to isto, kao ti, tvrdi sasa iz trstenika, na primer opisno ili matematicko-fizickom definicijom:voleo bih da to samo i isprobam jer ovaj posedujem vise godina i meni odgovara/.
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Launch je solidan stap, ali samo dvodelni! Cetvorodelni je po meni previse krut, licno jedva sam cekao da ga se otarasim, dok je sa dvodelnim bila druga prica.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
denmil je napisao(la):
Druze Crnopanterasti, nemoj samo da zaboravis jednu malecnu sitnicu... Seb zivi u normalnoj drzavi... a ti moli boga i pazi da ne polomis stap,a to sto se garancije tice, nece ti pomoci ni kozne gace, bez obzira sta god kupio...
Ize'm ti kume blagoslov! polako be s' krsenje istog,jos ga nisam kupio a vec o lomljavi pricamo  :doh:

Vrh Dno