Pozdrav svima ja sam novi clan na vasem forumu i red je da vas pozdravim i da se pretstavim. Zivim u okolini Kraljeva,tacnije u selu Jovac,pored puta koi vodi prema planini Goc. Kroz moje selo protice reka Ribnica gde sam i prvi put zabacio svoju musicu. poceo sam da musicarim sa 19 godina,kad sam i kupio prvi stap koji nije bio nekog kvaliteta ali za mene je bio najbolji na svetu

. uz njega sam kupio i alat za pravljenje musica,i polako uporedo poceo da ucim mahati i vezivati. Brzo sam savladao da izbacim konac na odredjenu daljinu,ali do prve pastrmke je trebalo vremena. A kada je dosla prva,sve je posle bilo lako. upecao sam ih dosta,isto toliko i vratio,sem nekih izuzetnih primeraka za mene,a one prelaze 30 cm. Sam izlazim na vodu,jer nemam kolegu po musici u mom kraju,ali ima zainteresovanih. Najvise volim kad dodjem na vodu da sednem pored nje,i osmotrim desavanja na njoj. pecam najcesce sa suvom muvom,uglavnom a ne bezim od mokre,i nimfe. Koristim stap Ady Garcia 5/6 2,70 duzina ,cekrk silver i kanap DN 5/f. Zelja mi je da upecam lipljena,ali da odem negde grlom u jagode,ne ide. Tako da bi voleo da mi neki stariji kolega prenese znanje,kako,kad,gde... jer se zanat uci od majstora...