Ajde i ja da se predstavim,vec neko vreme preturam po ovom forumu i nalazim sta me interesuje... toliko je toga napisano da skoro sve sto se tice FF mozes da nadjes ovde (barem sto se tice na voda ovog dela evrope). Sa FF sam se upoznao pre jedno 15-ak godina gledajuci kako moj otac musicari na Nisavi dok smo ja i brat bacali vaser kugle (tad sam bio 3-4 razred osnovne skole),vec u sedmom razredu sam poceo da pravim musice i lovim na njih a tada sam dobio i svoj prvi musicarski stap. tada sam uceci od ćaleta bacao po tri musice i kao predvez smo koristili obicnu strunu 0.50 i tako bacao do pre par godina.. citao sam neke knjizice o musicama kao klinac,cele letnje raspuste sam provodio na selu pravio musice i musicario na J. Moravi,Toplici i Nisavi. ali onda je usledio jedan veliki prekid sto se tice musicarenja jer sam otisao sa 15 god da zivim i igram odbojku u Budvi. sa 18 sam se vratio u Srbiju i ponovo poceo sa musicarenjem,tada sam kupovao sve sto se tice musicarenja u radnji OKI VANIA jer drugi nisu imali upola pribora za musicarenje kao oni sto su imali,mislim da je tad tamo radio ovaj MIXMASTER ali nisam siguran... da ne duzim vise pricu,nastavio sam sa musicarenjem koliko sam mogao,posto se profesionalno bavim sportom imam samo dva meseca kad mogu da musicarim jun i jul jer avgusta pocinju treninzi i uvek u terminima u kojima je najbolje za pecanje... e sad,sa odbojkom sam prosle godine dosao do Slovenije gde i dan danas zivim i igram odbojku,letos sam tek promenio svoj stari musicarski stap i uzeo neki AIRFLO,mislim da je ok za te pare.. e sad,puno se toga izdesavalo i neverovatno mnogo je otisao FF od onoga sto sam ja nekada pecao i cemu me je otac naucio,to sam tek letos uvideo pa sada ispravljam polako neke stvari,prvo sam imao puno problema tipa STA JE TO LOOP-ing,sta je MONOFIL,sta je TIPET (nisam znao za druge nazive sem PREDVEZ I PODVEZ) ali polako ulazim u vode ovog modernog FF i nadam se da cu jos puno toga nauciti ovde jer ce mi biti potrebno za lov na ovim vodama ovde. Sportski pozdrav !