Ovo sam Ja, novi član foruma :)

mickoo

Newbie
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Broj reagovanja
0
Pozdrav.
Evo ja se po drugi put javljam, i ako sam par god na sajtu jos uvek sam pocetnik tj, nisam jos naso opremu za musicarenje.Inace iz Nisa sam, a lovio bih klena,bodorku,karasa.... na obliznjim rekama i barama, samo ako uspem da nadjem adekvatnu opremu :).Na zadnjem sajmu nista nisam mogo da nadjem jel su bili par stapa.

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
mickoo je napisao(la):
Pozdrav.
Evo ja se po drugi put javljam, i ako sam par god na sajtu jos uvek sam pocetnik tj, nisam jos naso opremu za musicarenje.Inace iz Nisa sam, a lovio bih klena,bodorku,karasa.... na obliznjim rekama i barama, samo ako uspem da nadjem adekvatnu opremu :).Na zadnjem sajmu nista nisam mogo da nadjem jel su bili par stapa.
Контактирај Ђолета из Ниша и решио си проблем. http://www.musicarenje.rs/

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Šta ja da kažem, kad ovi iz Niša nemogu da nađu ništa od opreme  :doh:  :hammer:

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
od 2006. godine moja pasija je musicarenje u predjasnjem zivotu nikakav stap nisam imao u ruke,ortodoksni sam musicar.musicarim najvise u slivu crne reke i belog timoka,naravno zivim i radim u zajecaru.dunav se od mene nalazi 60 km tako da i tamo uglavno ispod prahova lovim bucova,stuku i crvenperku.prve musice sam kupio od vanje iz sokobanje i od tada pocinjem da pravim svoje musice.prve korake musicarenja pokazao mi je moj prijatelj koji sada zivi i radi u americi.ovaj sajt pratim od samog osnivanja svidja mi se ali tek sada pokusavam da se prikljucim i ucestvujem na forumu , puno vas sam vec upoznao na otvaranju revira kod nas,kao i jednom od takmicenja pozdrav.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
hvala, bice uskoro i slika i izvestaja,sa ove strane cestrobrodice trenutno je vodostaj na crnoj reci prilicno nizak a na zlotskoj,mirostici,biljevini i radovanskoj reci bioloski minimum pa tamo ne treba ni ici ,posebno na zlotskoj cije su vode bukvalno pokradene ostala je samo crna reka i beli timok na kojima po ovoj vrucini slabo radi klen, osim u jacim  brzacima udari po koji krupan,pastrmka i to sitnija samo u penusavim bukovima i upravo se spremam da u kasno popodne krenem u klenolov.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Dobro nam došao, mada si ti već izgleda dugo sa nama, al aj sad zvanočno  :tbumb:

Keno Izvor

Newbie
Učlanjen(a)
21.07.2011.
Broj reagovanja
0
Dosta članova ovog foruma poznajem lično a za one koji me ne poznaju da se predstavim .Moje ime je Kenan Ademović i živim u Novom Pazaru. Predsednik sam mušićarske sekcije Izvor koja postoji nešto više od godinu dana i ima trenutno 15 članova. Potrudiću se da ovom forumu svojim porukama dam svoj mali doprinos popularizaciji FF.Potrudiću se da svaka moja poruka bude smislena i bar nekima korisna.Pozdravljam administraciju kao i sve članove foruma u nadi da čemo jedni od drugih mnogo naućiti.

Vrh Dno