Ovo sam Ja, novi član foruma :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Dobrodošao Druže Keno!  :)

Baš mi je drago da te vidim ovde!

Jednako drago kao kad sam te video ovde (Keno: "To the Rescue!"):

traktor.jpg

...mada mi je bilo malo manje drago što sam to slikao odavde:

laguna.jpg

:doh:

Keno je inače na slici srednji od one trojice u gornjem delu slike, dok je ovaj sa velikim dupetom (dole desno) Gringo.

Sreća pa je od kolega XFactora juče saznao da su klenovi niskokalorični, pa sad jede po 2 kg dnevno.  :D

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Goci nije ti valjda nestalo goriva na po potoka ? Priznaj de je iscenirano da bi mogao praviti fotke i reportažu o toj avanturi  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
U povratku smo svratili do Radojice Popa... Kada je čuo gde sam sišao kolima jednostavno je rekao: Ne pričaj ovo baš nikom, misliće da si lud.  :D

Tako da od reportaže nema ništa.  :doh:

hermelin je napisao(la):
Ja sam Mićko,iz Štrpca,Kosovo i Metohija.

Veeeeliki pozdrav Druže! Baš mi je drago da te vidim ovde.  :tbumb:

Pozdravi puno Toleta i drugare!

Keno Izvor

Newbie
Učlanjen(a)
21.07.2011.
Broj reagovanja
0
Goci žao mi je da smo se upoznali pod ovakvim okolnostima . Nadam se da će sledeči put na fotkama biti samo ulovi i da čemo zajedno uživati u ribolovu.Još jednom hvala svima .

Drale

Junior member
Učlanjen(a)
12.08.2011.
Broj reagovanja
1
Kolege pozdrav iz BL od novopečenog mušičara ,još nemam pribor za ff ali se vec osjecam kao musicar. Počeo sam da lovim prije nekih 15-ak godina na plovak pa na varalicu i evo ove godine sam došao do mušice istina lovio sam na vaser kuglu ali i to je nekakvo musicarenje i mislim da sam zreo za mahaca nakon ove sezone.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dobro došao, ako imaš želju i volju to je to...to sa vasericom možda samo malo podseča na mušičarenje zbog upotrebe umetnih mušica ali to nije to sve dok imitaciju ne bacaš težinom fly-kanapa a ne kuglom, tirolcem ili bilo čim drugim...samo polako, verujem da kada nabaviš sav potreban pribor, lepo ga uskladiš,  naučiš pravilno ga koristiti češ se potpuno zaljubiti u FF  ;)

još jednom,  dobro nam došao :yeswink:

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Dobrodosao, imas srece pa se nalazis jako blizu lepih i bogatih reka pa ces brzo zavoleti pravo musicarenje, kad ti bude uslo pod kozu nema nazad  :tbumb:

Vrh Dno