Pozdrav ljudi,
Ja sam vec duze vremena registrovan na ovom forumu, ali nikako da stignem da se predstavim. Fax, obaveze....itd.
Ja sam Vlada. Zivim u Loznici, studiram u Beogradu. Kuca mi je 2km od reke Drine tako da nije tesko predpostaviti gde provodim najvise vremena.
Ribolovom se bavim od svoje seste godine( plovak, varalica),Bavim se i takmicarskim ribolovom na plovak i to vrlo aktivno. Musicarenjem sam aktivno poceo da se bavim prosle godine, tako da sam pocetnik. Sve sto sam do sada naucio, sam sam naucio, citao, gledao snimke... Prosle godine sam prve lipljane ulovio na Drini, prve pastrmke na Gradcu i to je bilo dovoljno... Otrov je ubrizgan

Iako sam pocetnik u musicarenju, Drinu poznajem odlicno, godinama dok sam lovio mladicu i skobalje gledao sam pastrmke i lipljane kako se kupaju

Sve prijatelje po stapu i kanapu koje interesuje Drina, Jadar i ostale manje recice u okolini Loznice mogu da me kontaktiraju na Pm i uvek cu im odgovoriti, a svoje ulove i iskustva delicu sa svim clanovima na forumu u odgovarajucim temama...
Bistro i mir u srcu!!