Ovo sam Ja, novi član foruma :)

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Da ti zvanicno pozelim dobrodoslicu......DOBRO DOSAO Majstore  :bye:  :firends:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Evo spremam neke nimfe i cekam da se voda izbistri...  ::)

Dovla_Drina

Newbie
Učlanjen(a)
08.03.2012.
Broj reagovanja
0
Pozdrav ljudi,

Ja sam vec duze vremena registrovan na ovom forumu, ali nikako da stignem da se predstavim. Fax, obaveze....itd.
Ja sam Vlada. Zivim u Loznici, studiram u Beogradu. Kuca mi je 2km od reke Drine tako da nije tesko predpostaviti gde provodim najvise vremena.
Ribolovom se bavim od svoje seste godine( plovak, varalica),Bavim se i takmicarskim ribolovom na plovak i to vrlo aktivno. Musicarenjem sam aktivno poceo da se bavim prosle godine, tako da sam pocetnik. Sve sto sam do sada naucio, sam sam naucio, citao, gledao snimke...  Prosle godine sam prve lipljane ulovio na Drini, prve pastrmke na Gradcu i to je bilo dovoljno... Otrov je ubrizgan :) Iako sam pocetnik u musicarenju, Drinu poznajem odlicno, godinama dok sam lovio mladicu i skobalje gledao sam pastrmke i lipljane kako se kupaju :) Sve prijatelje po stapu i kanapu koje interesuje Drina, Jadar i ostale manje recice u okolini Loznice mogu da me kontaktiraju na Pm i uvek cu im odgovoriti, a svoje ulove i iskustva delicu sa svim clanovima na forumu u odgovarajucim temama...

Bistro i mir u srcu!!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ja sam svake godine kao klinac letovao na Drini.Tetka mi živi u Banji Koviljači pa sam cele letnje raspuste provodio na ovoj reci .Ima dobrih terena za mušičarenje,kao klinac sam lovio klena u Velikoj reci sa burazerima,a ima i kapitalnog bucova.Nisam dugo bio,ali ako me put nanese,štap i čekrk su obavezni.

nemanja1997

Newbie
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
0
Pozdrav,pocetnik sam u musicarenju i nakon kupovine stapa sam nekoliko puta u Oktobru bio na vodi i ucio sam samo bacanje na daleko.. Planiram pecanje na Juznoj Moravi (Klena) iz Nisa sam..

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
sezona je druze pocela....ako mislis na pastrmku... a sto se tice ostalih vrsta i one mogu se pecaju samo ako umes da ih pronadjes...bistro i dobrodosao....

nemanja1997

Newbie
Učlanjen(a)
28.11.2012.
Broj reagovanja
0
Nemam gde da pecam pastrmku,niti znam da pronadjem druge vrste jer sam pocetnik. a planiram da pecam klena i eventualno bucova. Hvala u svakom slucaju! Pozdrav

Vrh Dno