Ovo sam Ja, novi član foruma :)

Markovic

Full member
Učlanjen(a)
11.02.2008.
Broj reagovanja
0
Pisano preko telefona , pa se proguta neko slovce. :D
Sad si naso da te ucim, kad ti proso raspust :D

thedule

Junior member
Učlanjen(a)
02.08.2013.
Broj reagovanja
0
Markovic je napisao(la):
Pisano preko telefona , pa se proguta neko slovce. :D
Sad si naso da te ucim, kad ti proso raspust :D

meni je raspust cele godine ;)

prekjuce sam stigao sa mora...

ako si slobodan, javi se da se vidimo...

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Eto i mene, Bane iz Pančeva, 46godina mi je i  apsolutni sam početnik u mušičarenju ( nemam ništa od opreme sem jedne mušice ). Inače sam pasionirani feederaš a pošto ćerka od 10 godina voli varaličarenje ( za razliku od mene ) odlučih da se bavim malo mušičarenjem uz nju. Inače, želja da se oprobam ovom tehnikom je stara dobrih 25 godina pa je sad ispala zgodna prilika da nešto konkretno i uradim. Poz svim članovima i bistro na vodi

Učlanjen(a)
19.09.2013.
Broj reagovanja
0
Pozz ljudi! Da se predstavim i ja. Emin Desevic, rodjen u Crnoj Gori, zivim u Beogradu. Pecam salmonide na musicu i ostale mamce, vec duze vremena, od skoro intenzivnije. Lovim po CG rekama, prevashodno Tara, Cehotina, Lim, njihove pritoke....ponekad skoknem i do Drine.
  Ko god je za druzenje, pivo i slicno, u Bg i okolo, nek se javi. Volim da razmenjujem iskustva, primam a i dajem savete. Imam me na fejsu.
Planiram sa nekim drugarima da skoknem do Drine uzvodno od Ljubovije, ako neko zna neke dobre terene za lipljana, moze i pastrmka, nek pise, da ne lutam. Srdacan pozz svim nasim ribolovcima a posebno lovcima na salmonide! :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dobro došao,ima mušičara u Bg koliko voliš.
Tereni na Drini su odlični ispod HE Perućac i nizvodno 30-40Km.Uglavnom Lipljen,pastrmka je rijetka.
Šibni na pp link ka FB  :tbumb:

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Dobro dosao Emine.
Mozda se i sretnemo negde na Limu i Tari, dole sam vrlo cesto.  :tbumb:

IgorPetrovic

Junior member
Učlanjen(a)
02.12.2013.
Broj reagovanja
0
Pozdrav svima, moje ime je Igor Petrovic, imam 28, zivim u Negotinu, dr.vet.med. sam, u slobodno vreme veliki sam hobista i smatram sebe musicarom pocetnikom. :)
Kao sto rekoh, zivim u Negotinu, koji sam po sebi nema reku, pa cu vestine, najverovatnije, usavrsavati u Prahovu, na Dunavu.

Citam forum, gotovo svakodnevno, u poslednje vreme, te resih da se i ja prikljucim.

Inace, u musicarskoj sezoni cesto sam na putu, pa se nadam da cu sa mnogima od vas se sresti, upoznati i mnogo toga nauciti. I da, ovde u mom kraju nema previse musicara, sem clana Zvezdan i nekoliko clanova iz Zajecara (Bahus, i jos nekoliko ali za imena me sada ne pitajte, te im se ovom prilikom izvinjavam), nisam primetio da ima po lokaciji meni blizih clanova, ali ukoliko ih ima - neka se jave, bilo bi lepo znati da nisam jedini u okolini. :)

Eto, ukratko. Pozdrav i dobro vam dosao! :)

Vrh Dno