Ovo sam Ja, novi član foruma :)

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Dobro došao,ja sam jedini mušičar na mojoj opštini  :'(
Bitna je volja sve ostalo će doći na svoje mjesto  :bye:

Zac

Senior member
Učlanjen(a)
26.11.2007.
Broj reagovanja
0
IgorPetrovic je napisao(la):
Pozdrav svima, moje ime je Igor Petrovic, imam 28, zivim u Negotinu, dr.vet.med. sam, u slobodno vreme veliki sam hobista i smatram sebe musicarom pocetnikom. :)
Kao sto rekoh, zivim u Negotinu, koji sam po sebi nema reku, pa cu vestine, najverovatnije, usavrsavati u Prahovu, na Dunavu.

Ja svake godine provedem po nekoliko dana u Negotinu i lepo se napecam. Mozda ti neka mesta ne izgledaju bas idealna ali probaj da izadjes na Jesenicku ili Slatinsku reku.
Na samom izlasku iz Negotina ka Samarinovcu imas jedan deo Jesenicke reke koji je pretvoren u kanal i veoma je pristupacan. Ove godine sam tu pecao par sati pre nego me je kisa oterala. Iznenadio sam se koliko ima velikih klenova. Jadini problem je sto te klenovi vide zbog konfiguracije terena pa se oni veci ne daju lako prevariti.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Oho,pozdrav zemo,ja sam iz Kladova ali mi je poreklo negotinsko,otac mi je rodom iz tvog grada.
Inače,što kaže Zac,Slatinska reka je,koliko sam ja čuo,bogata klenom.Nikako da se nakanim da je posetim a imam ortaka sa vikendicom na Slatinskom mostu.Čućemo se sledeće sezone,možemo da napravimo eki mini aranžman na tvojim i mojim terenima.

IgorPetrovic

Junior member
Učlanjen(a)
02.12.2013.
Broj reagovanja
0
Najpre, hvala na dobrodoslici.
@ Zvezdan
Lako cemo se sretati, ja sam za, a uz to sam i jako cesto u tvom kraju. Od marta do jeseni bar jednom nedeljno sam u Kladovu i donjem Kljucu. Ali mozemo ze naci i na pola puta, kod Slatinskog mosta :)

Sto se tice musicarenja u mom kraju, mislim da bi najbolje bilo otvoriti posebnu temu, te cu to s' proleca kada krenem na vodu preuzeti na sebe, pa u slici i par reci dati koju info vise. Inace kad smo kod toga, moj favorit sto se tice klenolova jeste Jasenicka reka, tu sam i svoje prve ribolovacke korake nacinio. Ali mislim da bi za musicarenje, baerm moje, bila bolja Sikolska reka u svom donjem toku i Timok koji je od Neg. udaljen isto koliko i Dunav.

Bahus

Full member
Učlanjen(a)
05.07.2011.
Broj reagovanja
0
Puno pozdrava i dobro dosao na ovom forumu,mozda se stretnemo na nasim vodama kada vidis nekog da mase stapom kod prahova znaj da je to Bahus , pridji mu slobodno,njega mozes da sretnes na Timoku kod Rajaca,Crnomasnice pa uzvodno do Zajecara,naravno kod slatinskog mosta,Milutinovca letos se mozemo i sresti u Negotinu posto u tom periodu cesto dolazimm dole kod vas.

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
Pozdrav svima, ja sam Nemanja iz beograda, 75-o godište. Do sada sam pecao uglavnom varalicom ali bih od ovog proleca pokušao da mušičarim na dunavu. Interesuje me lov štuke i bucova mušicom jer sam ih do sada lovio varaličarskim priborom. Koji pribor bi ste mi preporučili za dunav? Ja se dvoumim između klase 6 i 7, pa čak i 8?
Pozdrav još jednom! 

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
Pozdrav @neca011 i dobrodosao na forum.
Mozes pregledati teme o musicarenju bucova i stuke ili teme o stapovima i sigurno ces naci ono sto te interesuje o uklapanju pribora. Nabavi neki stap i ostalo, pa iskoristi zimu za vezbanje kastinga. Ima dosta ljudi ovde iz Bg koji te mogu detaljno uputiti u tajne ``Dunavskog musicarenja`` ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja znam trojicu koji musicare na tamisu iz beograda su momci oni  ti mogu pomoci verovatno...

neca011

Full member
Učlanjen(a)
12.11.2013.
Broj reagovanja
3
hvala još jednom,
idem i ja povremeno na tamiš pošto trenutno stanujem u kotežu ali mi je dunav "meka" pošto mi je plac blizu dunava.

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
Veliki pozdrav iz kisne Jagodine  za svu bracu po ''stapu i kanapu''. :bye:

Dugo sam bio strastveni varalicar a od pre god.dana strogo musicarim. Posmatrajuci sramezljivo par musicara probio sam led i uz njihove savete poceo sam da musicarim.Vezbao sam na livadi mesec dana pa logicno,predjoh i na vodu :-\
Pecam iskljucivo klena na foamske imitacije koje kupujem (ne snalazim se za stegom najbolje,ali poceo sam po malo). Na pastrmku sam  isao 5-6 puta suvim musicama na najblizim mi destinacijama (Grza-Resava),i svo mi se iskustvo svodi na sitne primerke potocare od 15 cm.
  Nemam iskustva ni sa forumima ni forumasima,pa se unapred zahvaljujem na podrsci na po kojem savetu od iskusnih kolega.

Malo cu vas gnjaviti za vas banalnim pitanjima,ali oprostite mi.

Pishta

Junior member
Učlanjen(a)
20.01.2014.
Broj reagovanja
0
Nespreto,Sebastijane veliko hvala i radujem se sto sam ''drug clan''.

Da predjem odmah u napad dok ste raspolozeni obojica  :). Naime,posto sam uglavnom na malim bistrim recicama,interesuje me kojem predvezu dajete prednost,da li monofil konusni od parcica (koji sam pravim i odlican je),ili pletenom koji je takodje fantastican (cini mi se i precizniji).
Ovo pitam jer se pribojavam da li je pleteni sivkaste boje uocljiviji za oprezu ribu.

Podjednako lepo lovim sa oda,ali......Iskusniji ste i sta mi savetujete?

Hvala.

Geneva

Senior member
Učlanjen(a)
25.09.2012.
Broj reagovanja
0
Dobro nam dosao i brz ti napredak zelim ja , a verujem i ceo forum.
Ove godine se mozda i gledamo u Jagodini.

Vrh Dno