hvalana dobrodoslici,bolje vas nasaoMarushani je napisao(la):Dobro dosao, crnigruja.
hvalana dobrodoslici,bolje vas nasaoMarushani je napisao(la):Dobro dosao, crnigruja.
dobrodosao kolegaBucko M. je napisao(la):Pozdrav svim kolegama po stapu !
Star sam da krecem sa forumom,ali ajd da vidim se desava i pitam za koji savet i nadam se upoznavanju sa dobrim
ljudima.
Musicar i vezac ( skromni ),sam samo 3 god i samo lovim klenove. Posto zivim izmedju Cuprije i Jagodine,preko
Cuprije za pola sata stizem do zanimljivih malih reka u kojima zivi pastrmka pa i nju ponekad lovim.
Mozda sam cudak ali klen je za mene najveci musicarski izazov,naravno i varalicarski ali vise ne varalicarim.
Zaljubio sam se u musicarenje 8)
hvala GociGoci je napisao(la):DOBRODOSAO IVICE!
HVALA PUNOStrelac je napisao(la):Dobro nam došao![]()
crnigruja je napisao(la):CAO SVIMA JA SAM IVICA NA FORUMU SAM NOV ALI NE I U FF UCENIK SAM VEC NADALEKO POZNATOG MITE MARTICA I DOLAZIM IZ PANCEVA.
HVALA NA DOBRODOSLICI,ZNAM JA TO,U ZIVOTU SE TAKAV COVEK SRECE JEDNOM ILI NIJEDNOMsebastian je napisao(la):dobro došao Ivice!Sreču imaš da učiš od najboljega među najboljima
![]()
A JA MISLIO DA SAM POLOZIO DIPLOMSKI RAD.ALI DOBRO AKO MORAM ONDA OK,SVA SRECA PA MI RAZREDNI NIJE STROGsimpson H je napisao(la):E nece moci tako. Posto pecas na Tamisu moraces da krenes u nadaleko cuvenu Tamisku skolu musicarenja. To ti je jedna kultna ustanova, ali profesori nisu strogi (kao Mita). Znam jednog celavog sa katedre za snimanje samog sebe, ali ne mogu da ti zavrsim kod njega nista zbog objektivnih okolnosti.![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)simpson H je napisao(la):E nece moci tako. Posto pecas na Tamisu moraces da krenes u nadaleko cuvenu Tamisku skolu musicarenja. To ti je jedna kultna ustanova, ali profesori nisu strogi (kao Mita). Znam jednog celavog sa katedre za snimanje samog sebe, ali ne mogu da ti zavrsim kod njega nista zbog objektivnih okolnosti.![]()
Hvala bolje Vas nasaoGogo je napisao(la):Dobro došao Ivice !![]()
KAZU KOD MENE U LESKOVCU I CORAVA KOKOSKA UBODE ZRNO,DESILO SE J....AMilanče je napisao(la):Pazi sad moj đakSve mi se čini da ću morati ja od njega da učim - onolikog bucova na ff za sve ove godine ne uhvatih
Dobrodošao
P.S. A na njegove strimerčiće se nalovih ove jeseni![]()
DOBRO DOSAO KOLEGA !!!!jezovsekluka je napisao(la):lep pozdrav svima!!
i ja sam novi član vašeg foruma iz slovenije. ja jako volim da mušičarim i da motam mušice.
lovim na svima rekama u sloveniji ali najviše ipak volim reku koja se zove ljubljanica!!
hvala...