Ovo sam Ja, novi član foruma :)

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
Bucko M. je napisao(la):
  Pozdrav svim kolegama po stapu !

Star sam da krecem sa forumom,ali ajd da vidim se desava i pitam za koji savet i nadam se upoznavanju sa dobrim
ljudima.

Musicar i vezac ( skromni ),sam samo 3 god i samo  lovim klenove. Posto zivim izmedju Cuprije i Jagodine,preko
Cuprije za pola sata stizem do zanimljivih malih reka u kojima zivi pastrmka pa i nju ponekad lovim.
Mozda sam cudak ali klen je za mene najveci musicarski izazov,naravno i varalicarski ali vise ne varalicarim.
Zaljubio sam se u musicarenje  8)
dobrodosao kolega

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
crnigruja je napisao(la):
CAO SVIMA JA SAM IVICA NA FORUMU SAM NOV ALI NE I U FF UCENIK SAM VEC NADALEKO POZNATOG MITE MARTICA I DOLAZIM IZ PANCEVA.

E nece moci tako. Posto pecas na Tamisu moraces da krenes u nadaleko cuvenu Tamisku skolu musicarenja. To ti je jedna kultna ustanova, ali profesori nisu strogi (kao Mita). Znam jednog celavog sa katedre za snimanje samog sebe, ali ne mogu da ti zavrsim kod njega nista zbog objektivnih okolnosti. :hammer:

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
sebastian je napisao(la):
dobro došao Ivice!  :bye: Sreču imaš da učiš od najboljega među najboljima  ;)
HVALA NA DOBRODOSLICI,ZNAM JA TO,U ZIVOTU SE TAKAV COVEK SRECE JEDNOM ILI NIJEDNOM

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
E nece moci tako. Posto pecas na Tamisu moraces da krenes u nadaleko cuvenu Tamisku skolu musicarenja. To ti je jedna kultna ustanova, ali profesori nisu strogi (kao Mita). Znam jednog celavog sa katedre za snimanje samog sebe, ali ne mogu da ti zavrsim kod njega nista zbog objektivnih okolnosti. :hammer:
A JA MISLIO DA SAM POLOZIO DIPLOMSKI RAD.ALI DOBRO AKO MORAM ONDA OK,SVA SRECA PA MI RAZREDNI NIJE STROG

cikamike

Senior member
Učlanjen(a)
01.11.2010.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
Pazi sad moj đak  ;) Sve mi se čini da ću morati ja od njega da učim - onolikog bucova na ff za sve ove godine ne uhvatih :doh:
Dobrodošao :)
P.S. A na njegove strimerčiće se nalovih ove jeseni  :tbumb:
KAZU KOD MENE U LESKOVCU I CORAVA KOKOSKA UBODE ZRNO,DESILO SE J....A

jezovsekluka

Newbie
Učlanjen(a)
19.12.2011.
Broj reagovanja
0
lep pozdrav svima!!
i ja sam novi član vašeg foruma iz slovenije. ja jako volim da mušičarim i da motam mušice.
lovim na svima rekama u sloveniji ali najviše ipak volim reku koja se zove ljubljanica!!
hvala...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dobro došao kolega....evo, malo po malo, mic po mic i sve nas je više iz SLO...ja sam uglavnom na Savi, Savi dolinki i Bledsko jezero. Živim na Bledu.

crnigruja

Junior member
Učlanjen(a)
28.11.2011.
Broj reagovanja
0
jezovsekluka je napisao(la):
lep pozdrav svima!!
i ja sam novi član vašeg foruma iz slovenije. ja jako volim da mušičarim i da motam mušice.
lovim na svima rekama u sloveniji ali najviše ipak volim reku koja se zove ljubljanica!!
hvala...
DOBRO DOSAO KOLEGA !!!!

Vrh Dno