Na Bojana i Strašnog se ne odnosi moj predhodni post,i uopšte se nisam uvredio jer ću i dalje da radim to što radim i pecaću na to što pecam !Bojane po meni OSA je najača muva od policelona za klena iz nekog mog iskustva od 15 pa i više godina kako lovim na policelonske muve tu blizu su su i zunzara sa telom od flešbek folije,obična crna zunzara kao i pčele, bumbari i ostale imitacije.Na skakavce sam prošle jeseni imao 2 kidanja(012mm tipet) i to od strane klenova za koje sam mislio da više ne postoje u tom delu reke gde sam pecao.Fotografija nema jer retko (čitaj nikad) ne nosim digitalac kad pecam a bogami počelo da me mrzi i muve da slikam!Potpuno ste u pravu kad kažete da i jednostavne muve samo sa preklopom od policelona love odlično, jedina razlika je u tome što su lakše za izradu i svako može da je skarabudži na brzinu i uživa u pecanju kao i sa nekom osom ili zunzarom koje zahteva malo više truda kod izrade.Svoje najveće klenove sam ulovio na imitacije kopnenih insekata od policelona i to baš na osu, zunzaru,bumbara....Pitanje je koliko njih lovi klena na te imitacije,možda tu leži razlog u izostanku slika ulova klena na takve kreacije?