Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Naišao sam čeprkajući po forumima na veoma čudan ulov potočne pastrmke a zamislite gde ? na Beogradskom keju i to pre neki dan (fotka) http://img175.imageshack.us/img175/9648/28062010506.jpg ,riba je uhvaćena na varalicu ..evo ja sada razmišljam da odem malo da mašem tamo ,možda se neka digne i na neku suvu muvu
ma sumnjam da je baš skočila na površinsku varalicu to bi bilo već preterano Pa ima jedno 35 cm po slobodnoj proceni ... čuo sam ranije da su se dešavali takvi slučajevi ali kao dok nije bilo toliko zagadjenje voda ..itd ,ja mislim da su je poterale ove ogromne vode i da nije uspela da se vrati tamo odakle je upala u Dunav ,ali se vidim i prilagodila čim lovi ....
Prije desetak godina su u Vukovaru dva varalicara ulovila svaki po jednu u istom danu a na sasvim drugim lokacijama. Ja sam isto lovio taj dan kao skoro svaki drufi dan a vodostaj je bio normalan. Ima nje I u dunavu ali retke su ko crni biseri.
Da znas da si u pravu, po potpisu se vidi, izgleda da je Monarch (bez D ), moguce da je i Nemo, sad tek vidim kljun, mada mi nesto debeo za Nema! Po kljunu se vidi da je mozda cak i dubokoroneci, ako ne sigurno srednjeroneci!