Piki
Senior member
- Učlanjen(a)
- 19.03.2006.
- Broj reagovanja
- 32
I danas sam naravno musicario, i to samo oko sat vremena. Ne secam se kada je riba ovako radila.Osecao sam se kao da pecam u bazenu.Aparat naravno nisam poneo tako da ovog puta bez slika. Posao sam samo da bacim pogled na vodu kakva je i dali ima neke aktivnosti na vodi.Nisam bio lenj pa sam uzeo stap u ruke i navukao cizme do.udajke.
Jos sam pod utiskom kako sam se proveo za to kratko vreme.Samo sam u trenutku pomislio i pos.ao se i na Simms, Sage, Orvis i ostalo za cim celog zivota kukam i uvek mi je malo ili nedovoljno dobro.
Ovakav ribolov se ne moze kupiti za razliku od garderobe i mocuga koje pakujemo po kuci. Samo u pravo vreme i na pravom mestu. Zato svaki dan na vodu ljudi.
Uh, joj kad se setim. Lepo bese.
U zdravlje
Jos sam pod utiskom kako sam se proveo za to kratko vreme.Samo sam u trenutku pomislio i pos.ao se i na Simms, Sage, Orvis i ostalo za cim celog zivota kukam i uvek mi je malo ili nedovoljno dobro.
Ovakav ribolov se ne moze kupiti za razliku od garderobe i mocuga koje pakujemo po kuci. Samo u pravo vreme i na pravom mestu. Zato svaki dan na vodu ljudi.

Uh, joj kad se setim. Lepo bese.
U zdravlje