Pastrmka 2010

Piki

Senior member
Učlanjen(a)
19.03.2006.
Broj reagovanja
32
I danas sam naravno musicario, i to samo oko sat vremena. Ne secam se kada je riba ovako radila.Osecao sam se kao da pecam u bazenu.Aparat naravno nisam poneo tako da ovog puta bez slika. Posao sam samo da bacim pogled na vodu kakva je i dali ima neke aktivnosti na vodi.Nisam bio lenj pa sam uzeo stap u ruke i navukao cizme do.udajke.
Jos sam pod utiskom kako sam se proveo za to kratko vreme.Samo sam u trenutku pomislio i pos.ao se i na Simms, Sage, Orvis i ostalo za cim celog zivota kukam i uvek mi je malo ili nedovoljno dobro.
Ovakav ribolov se ne moze kupiti za razliku od garderobe i mocuga koje pakujemo po kuci. Samo u pravo vreme i na pravom mestu. Zato svaki dan na vodu ljudi. :tbumb:
Uh, joj kad se setim. Lepo bese.
U zdravlje

Prle

Senior member
Učlanjen(a)
30.01.2010.
Broj reagovanja
0
Ko sto rece reklama - neke stvari se ne mogu kupiti, za sve ostalo tu je __________ card (popuniti prema nahodjenju).

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Tomy, druze gledaj da 09.07. budes slobodan popodne i 10.07. ceo dan! Idemo na Vrelo i Djetinju! ja cu pravac iz Krusevca put Uzica, nocenje pa na Djetinju i dalje put Vrela. Ako si za akciju javljaj mi se.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Limska kalifa od sinoć. Kada su pretprošle godine usled poplava pobegle iz ribnjaka, bile su konzumne veličine, 20-ak cm. U međuvremenu su porasle i podivljale, a debele su kao prasići.  :D

Prilozi

• P7050044 [640x480].jpg
    P7050044 [640x480].jpg
    70,8 KB · Pregleda: 164

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Sa Ribnika ovih dana, jedna od najinteresantnijih pastrmki - potočara koju sam ulovio do sada.

34447lu.jpg

Detalj masnog peraja

2s8ol8y.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
baš lepa, vidi se da je ribnik bogat ribljom hranom.

Ja sam jučer opet bio na dolinki ali od krupnije ribe ni traga ovaj put. Zato mi je nekih 30tak pastrmkčica do 35cm dale lepu zabavu. Nisam bio ceo dan na vodi več nekoliko sati. Možda bi predveče one veče izašle iz svojih rupa ali meni se jednostavno nije više dalo. I to mi je bilo dovoljno.Najmanja pastrmčica od kakvih 20cm je jedina udarila po strimeru i to na malog W.T. Peša. Ostalo je radila samo nimfa (Princ i HE) #10.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff kakva prekrasna pastrmka, u tako tamnijoj boji izgleda jos opasnija :tbumb:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
Hvala, stvarno je prelepa

Prilozi

• U trenucima zamaranja.jpg
    U trenucima zamaranja.jpg
    240,7 KB · Pregleda: 166

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Radila pastrmka (doduše sitna) danas na Moravici.

Prilozi

• pastrmka-sa-moravice.jpg
    pastrmka-sa-moravice.jpg
    75,4 KB · Pregleda: 192

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
juce sam izasao nekih 125 km od temisvara i nasao neku planinsku reku sa potencialom, zapravo to je Begej lunkani koji zajedno sa begejom pojeni stvaraju begej u prvom planinskom delu, jer nizvodno ulivaju se i druge manje pritoke. Steta sto niko ne zeli napraviti revir, reka ima dobar pad, brza je i ima volumen vode, prirodno kaskadice od kamena, treba samo par cuvara da brinu o okolini. Tu ima mesta za velike pastrmke. Pitao sam gospodina kod kog sam bio da li se hvataju i vece pastrmke i da li on peca? rece mi da pecaju seljaci kada je zabrana sa lampom i viljuskom komade i preko kilograma. Evo i prve ribe upecane na mom bambus stapu.

Prilozi

• pastrmka 002 (Medium).jpg
    pastrmka 002 (Medium).jpg
    96 KB · Pregleda: 211
  • pastrmka 003 (Medium).jpg
    pastrmka 003 (Medium).jpg
    92,8 KB · Pregleda: 162
  • pastrmka 004 (Medium).jpg
    pastrmka 004 (Medium).jpg
    106,9 KB · Pregleda: 195
Vrh Dno