Hvala momci! I kod mene je slicno. Gde je lepa priroda I suljank/kamen/pesak nisu mnogo velike ribe osim ako ih bas ubace a takve velike ubacene meni nisu zanimljive. Zelim da lovim veliku ribu koja je u toj void oda malena I izborila se da je tolika....e takve su ovde u ovoj kaljuzi
Jucer sam se tu za slaba cetiri sata bas fino nalovio a bio sam I danas slobodan. Odlucio sam konacno uzeti novi DH (switch) I na krstenje...reko, jucer sam se ganjao po blatu pa danas necu, odo negde gde je fina priroda...I tako dodjoh na moju dragu Savu na de kojim gazduje moja RD. Voda je jos uvek slaba od kisa koje su nas zalivale par dana u nazad. Tu sam ulovio par nekih malenih pastrmki I smrklo mi se. Da krstavam ovakvu haubicu od stapa na malim ribama mi I nije neki def

I odem jos na jedno mesto gde bi se krila kakva veca riba ali corak. Pa sam se odlucio ici na jednu manju pritoku Save da se igram malim ribama sa mojom full flexy cetvorkom. I tako dok sam se vozio po auto cesti sve mi ne da mira jedna misao...zavrsi krst pravom ribom ....I tako umesto da skrenem prema Trzicu produzim prema Jesenicama nekih 20km dalje. Tu sam switchem odma na pocetku overio ovu sedamdesetku

Beli Woolly Bugger, tonuci poli lider I udari ga u driftu...nije moglo bolje

Posle nekoliko skokova je polako dosla I pred objektiv :lol:
Tu sam jos ulovio par komada od 55 do 63cm. Nadam se oktobra konacno overiti neku od 80cm
Posle nekih 3 sata gacanja po blatu resio sam jos sat vremena malo otici na donji tok Dolinke I peticom jos malo nimfariti. Tako da sam zakljucio ribolov sa jos par malih pastrmki a najvise zbog toga da se mi dobro spere blato sa cizama