Konacno nakon duze pauze izadjoh na Savu. Voda je previsoka I mutna. Jos ove godine nisam izasao na reku a da je vodostaj bio normalan tj. dobar za ribolov :'( Luda godina do daske! Resio sam strimerisati I vezbati DH zabacaje. Ulov mi je bio zadnja briga

Ipak upisao sam se sa cak

cetiri merske taman za u tiganj

duzicaste pastrmke. Ipak sve su pustene nazad. Lovio sam od 14:00 do 17:00. Posle sam morao da se pokupim zbog nekih obaveza. Predvece bi verovatno pala I kakva veca ali nema veze. Ovaj tedan planiram svaki dan loviti :

bar po dva tri sata. Nadam se nekim ozbiljnijim ulovima. Danas, cini mi se digo mi se nivo DH bacacke vestine. Neke stvari su se lepo poklopile I sada dostizem za moje potrebe vrlo solidnu distancu bacanja :lol:
Mogao sam izbaciti jos I dalje ali nisam imao realnu potrebu pa sam se zadrzao na trenutnoj daljini zabacaja. Ovu sliku Save sam slikao sa nekog viseceg mosta, sada bez ipo muke prebacim vise od pola reke

Za mene je to veliki uspeh jer sve ucim sam.
Iako sam ribolov nije bio bas nesto kvalitetan uzivao sam maksimalno u "svingovanju" malih strimercica na tubici.