thx, stvar je u tome da mi vec u pola ribolova crkla baterija na fotoaparatu....pa posle mi se nije dalo slikati sve dok se nisam vratio na pocetak gde ima I sljunka pa mi nije bio problem tu stisnuti kakvu fotku mobilnim....tam gde je sve samo blato nije bilo varijante za normalne fotke bez rod poda. Ovo sve sto sam se slikao je pomocu rod poda. Sve sam prethodno namestio I kada ulovim ribu brzo upalim kameru, izvadim ribu, pokazem pred objektiv kamera prepozna obraz I uradi sama fotku. Tako negnjavim ribu da bi je slikao. Dovoljno je samo da se pokazem pred objektiv I kamera radi sama poso. Sa telefonom vec zahteva sve vreme I idealnu okolinu da mi se ne bi riba valjala u blatu dok ja namestam sve sta cu I kako cu. Zato, dosta riba jos nisam ni slikao. Na par mesta jih nisam ni vadio iz vode, strma obala I blatna, drzim se za granu I istom rukom ujedno drzim stap, drugom meredov I tako gabim ribu, meredov je jos uvek u vodi, polako pustam onu granu I stap stavljam iza vrata, oslobadjam ribu udice, pustam je ona zamane repom par puta, sveg me isprska sto pase na onu vrucinu :lol: spakujem meredov iza ledja, fatam onu granu I cupanje iz blata

e tako izgleda ribolov tamo na nekim mestima

Znaci circus I ludnica... Tamo ako sam sam I nemam kameru+rod pod ne slikam ulov osim ako bi se desio neki novi licni rekord.
Danas sam izasao na jedan deo Save gde se da kakvu mrenu uloviti ali od mrene nisam video ni M. Tako sam se zavitlavao sa podustima, klenovima...pao je I jedan lipljen I par kalifica.... sve u svemu mnogo tezak ribolov danas, prava fizikala, voda preko pojasa, malo brza nego sto bi bilo pozeljno, dugacak I tanak tippet....nimfarenje do daske....gomilu nimfi sam danas pustio na dnu iza kojekakvog kamenja.... lovio sam od 14:00 do 17:00. I tako zavrsio ribolov za mesec Avgust. Sledeci izlazak mozda tek posle 15. Septembra. Od ponedeljka pocinje opet rmbacenje...