Polipropilen

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zaboravio sam da vam pokazem polipropilen od kojeg pravim tela. Visestruko je tanji od onog za krila i imam ga u fantasticnim bojama.

Prilozi

• Polipropilen medium.jpg
    Polipropilen medium.jpg
    9,9 KB · Pregleda: 290

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
kada je rec o tepihu evo vam slika jednog malog komadica tepiha iz moje kuce :-D heheh
Muhu sam nazvao tepih jer i nije nista drugo nego tepih heheh lol
Dobro, ima malo i petla ;-)
(A tepih ima krem resice pa sam ja jednu donju maznuo za probu :-D)

Prilozi

• S.H. tepih.jpg
    S.H. tepih.jpg
    41,8 KB · Pregleda: 287

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Vladane da li si nasao tako neku zamenu za EP fibge ili neku drugu sintetiku koja moze da posluzi za velike strimere?

StY_EsoX

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2006.
Broj reagovanja
1
Vidis da si ukapirao zasto trazim alternativne izvore materijala!! :hammer: :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Na svom radnom stolu imam toliku gomilu materijala, da mi ne treba puno razmisljanja i istrazivanja da dodjem do neke "mudre" ideje. Preporucujem svim musicarima da svoje materijale za pravljenje muve ne drze zatvorene u kutijama i fijokama, vec da ih lepo razbacaju po radnom stolu ili, jos bolje, celoj sobi. To je jedini nacin da stalno razmisljate o njihovoj primeni. Dok su sakriveni, pomalo su i zaboravljeni. Ja jedva ovu tastaturu smestim na sto od gomile flashaboua, polipropilena, konaca, udica, perja, maxi singlova, singlova, CDCa, firewire kablova, alatki...
Htedoh reci da sam nabavio polipropilen u obliku kanapa. To je jednostavno super. Pogledajte ovu majsku produzenog tela, cija su krila uradjena od istog komada polipropilena.
Tek cu da eksperimentisem sa ufrckanim i upredenim polipropilenom. Probajte i vi.

Prilozi

• Polypropylene Mayfly.jpg
    Polypropylene Mayfly.jpg
    13,5 KB · Pregleda: 310
M

Mr.Zakula

Guest
MixMasteru,dobra ti je ova majska!Probaj sledeci put da rep provucesh iglicom umesto shto si ga vezao,jedna kap super lepka i to je to!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Polipropilen je prava stvar. Od njega se prave krila, repovi, tela, leđa, ali i OČI. Pogledajte kako je dobro kada napravite leđni preklop od PP-a, pa ga izvučete kroz glavu, razdelite i istopite na vatri.

main.php

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
U ovom slučaju ne treba da se glupirate i ubacujete specijalne oči. Ove od polipropilena su već tu, samo treba kresnuti upaljač i one će se pojaviti. Taman će vam učvrstiti leđa nimfe, prilično su čvrste i trajne, a i dobro izgledaju.

Prilozi

• Oci od polipropilena.jpg
    Oci od polipropilena.jpg
    23,9 KB · Pregleda: 211

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Nadjoh na jednoj stranici:
We called this new winging material “EP Trigger Point International” or EP-TPI.
Pronašli i oni polipropilen Mix.
http://www.gajaflies.it/articolo.pdf

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
joker je napisao(la):
Nadjoh na jednoj stranici:
We called this new winging material “EP Trigger Point International” or EP-TPI.
Pronašli i oni polipropilen Mix.
http://www.gajaflies.it/articolo.pdf

Ja mislim da je sirotinjski CDC ili ti poliipropilen, iskljucivo niski izum.

joker

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Pa imaju ljudi pravo da pokupe neki dobar fazon samo onda to evropljani i amerikanci i poentiraju u devizama

Vrh Dno