Nece se ljuti !Kuzma je napisao(la):Videcemo sutra kad ga gurnem u frikom frizider kod komsinice u market.
Kako li ce da reaguje kada je pitam da joj ga stavim![]()
![]()
Tako je ,stavite štap u vodu tj potopite i držite neko vreme onda izvadite i pokušajte da rastavite ako neće onda ponovo potopite u vodu ,meni se ovo dešava veoma često naročito u topli letnjim danima ...simpson H je napisao(la):Hladjenje uvek pomaze, ga gurnem ceo stap u vodu kada preteram sa nastekavanjem. Samo se posle plasim mokrih i klizavih ruku
Potapanje stapa u hladnu vodu cesto pomogne, samo treba biti oprezan da ruka ne slizne i odvali kariku pri rastekavanju.
Kuzma je napisao(la):Nije pomoglo ni hladjenje ni grejanje. nisam ga potapao u vodu, nesto mi to ne zvuci bas pouzdano.
Jedan deo sam uspeo ladno da skinem posle ribolova. Sada mi je ova spojka kraca i zgodna za voznju u autu. Planiram da nista ne petljam vestacki i na silu. Sutra opet idem u ribolov pa cu malo vise da se razmasem. Kako je ispao prosli zaglavljeni deo, cenim da ce tako i ovaj poslednji.
Verovatno se u ribolovu spojke rasklackaju malo pa ce biti lakse- tako mi se na jacim stapovima i dvorucnjaku posle nekog vremena mahanja olabave spojke pa ih moram ponovo nabijati
Znaci -samo prirodno