Reka uspomena

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Totalno zajeban film. Malopre sam ga pogledao. Mislim da cu ponovo sutra kad ustanem. :tbumb:

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Jedan od najlepsih filmova koje sam ikad pogledao, krajnje pristrasno govoreci.
Koliko u njemu ima slojeva. neverovatno je. Isto onoliko koliko je i zivotan, realan, neidealizovan, a sa zanosom i mirnocom istovremeno.
O ljubavi prema musicarenju da ne govorimo.
Scenografija je tako namestena da se vidi da ju je pravio musicar, rasni. A negde sam cuo da Robert Redford to jeste.
Naravno da se svaki put gledajuci film identifikujem sa Normanom, starijim bratom i izuzetno lose osecam kako pocne da nastupa rasplet, pa se smirim epilogom u kanjonu.
Samo se pitam hoce li u ovoj Srbiji biti dovoljno reka da svi mi u njihove kanjone pod stare dane sidjemo kao Norman i vezemo musicu.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
pedjabg je napisao(la):
Naravno da se svaki put gledajuci film identifikujem sa Normanom, starijim bratom i izuzetno lose osecam kako pocne da nastupa rasplet, pa se smirim epilogom u kanjonu.
Ja se nazalost po mnogo cemu identifikujem sa mladjim Polom, ne da bi se sada nesto kurcio po sajtu i nezato sto sam opasan musicar, vec po stilu zivota, totalnom avanturizmu i toj glupoj samodestrukciji!

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D Ajde. Lucky, opusti se, niko nije savrsen.  ;)
Kakva bre samodestrukcija, pa vidis da ti je i sajt i forum lep k'o slika (naseg druga predsednika...) :D
S vremenom, prirodni proces sazrevanja ide tako sto od Pola postanes Norman. Tako svet funkcionise, neprimetno, hteo - ne hteo. Ko ostane Pol, propada i adaptivna vrednost mu je 0, ne ostavi potomke (srecom) i ne nastavlja bedak kroz generacije.
"UNormanice" tebe neka, samo kad te sastavi. Ako se bas ne batrgas previse. Al' nemoj bas da budes mi lak muskarac! :bleh:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ma nije stvar u sajtu koji je lep i ubav, neko i meni samom. Ne bi da pisem na javnom forumu o svom zivotu, ali do sada Pol i ja imam mnogo toga slicnog. Cak sam i opak musicar! :doh:  :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D :D :D Najopakiji, posebno oko Paklestice.  :D :D :D
Samo napred, jos dva meseca, jebo te, do kraja sezone za pastrmke!
E, onda cemo za zimu da ti nadjemo nekui finu Indijanku. :D

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Al me rastura ova kanta od kompa...Samo da se hvalim.Nabavio sam juče poster gore pomenutog filma.Turio bih na forum,al neznam kako.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ako hoces da postavis sliku ispod prozora gde pises odgovr nalazi se additional options, klikni na to. Otvorice ti se nesto novu i tu nadju attach i pored je dugme browse. kada na to kliknes dobijas prozor gde biras koji fajs sa svog kompa postvaljas. U to mporozoru lociraj sliku i klikni na OK. Samim tim kada budes kliknu na post, tj da posljes odgovr, automatski u poruku ubacujes fajl koji si predhodni izabrao. Malo upozorenje slika nesme da bude veca od 250 kb inace nece da je postavi. To je granica koju sam postavio zbog stekanja mesta na serveru!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
dr.lucky je napisao(la):
Malo upozorenje slika nesme da bude veca od 250 kb inace nece da je postavi. To je granica koju sam postavio zbog stekanja mesta na serveru!
Bljak  :p

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Postoji indicija da ce mo da se selimo na jedan opasan server gde nece biti nikakvih ogranicenja. Ali za sada je tako kako je. Bezveze je, ali nema druge. Inace u galeriji kada bude proradila  :doh: :doh: nece biti nikakvih ogracincenja.  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
dr.lucky je napisao(la):
Postoji indicija da ce mo da se selimo na jedan opasan server gde nece biti nikakvih ogranicenja. Ali za sada je tako kako je. Bezveze je, ali nema druge. Inace u galeriji kada bude proradila  :doh: :doh: nece biti nikakvih ogracincenja.  :tbumb:

:tbumb: :drool:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
dr.lucky je napisao(la):
Inace u galeriji kada bude proradila  :doh: :doh: nece biti nikakvih ogracincenja.  :tbumb:
... kada bude proradila...
Ahahaha
haha
haha
ha
bajkice za malu decu. Laku noć dečice...
ahahaha
:D :D :D

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
Pa ipak ima, znaci, dobrog interesovanja za galeriju?
Bilo bi lepo...

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Bice, bice ... samo cekamo na neogovornog admina! heheh salim se - necu da ga prozivam. Laki ce da nam bude odsutan par dana pa cemo to na tenane sledece nedelje. A bre daj te nam makar metar dana :p

Vrh Dno