SAGE X

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Iako mi je Cts na prvom mestu rado bih posedovao Sage XP 590-4 :)

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Ako neko dolazi na Drinu u toku leta a peca XP-om nek mi se javi,voleo bi da probam stap,ostao mi je u ruznoj uspomeni ali realno sam tada bacao srednje zalosno(ko Marići sada otprilike  ;)) pa bi voleo da ga probam.
p.s. pozdrav Maricu .pecas li gornji deo, javi se probao bi i tu tvoju motkicu
pozz igor

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Xaxaxaxaxaxaxa gde si Sampione :) lako je tebi da napredujes kad ti Drina da pljunes od kuce. Trebalo bi da dodjem uskoro u gornji deo pa te zovem obavezno da odpecamo I posedimo u kafani :)

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Neša iz Valjeva peca sa XP#6 !

Ja bi uvek izabrao Orvis Helios1.....ali to sam ja  :-X

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
St.Igor je napisao(la):
Ako neko dolazi na Drinu u toku leta a peca XP-om nek mi se javi,voleo bi da probam stap,ostao mi je u ruznoj uspomeni

mogu videti dal ce drugar opet da mi zajmi 5icu,od sutra smo tamo,javljam ako ponesem  ;)
probah sad i Orvis helios 2 ,mid flex,fenomenalan stap ,ali previse nezan za Drinu,Heliosa 1 nikako na vodi da porbam,ali bice prilike

sve u svemu i da mi se svidi,ovaj CTS mx 6 je toliko dobro ispao da sanse da ga zamenim su 1:1000

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
Tipo,tipo i samo tipo ,bez razmisljanja ! Isti uslovi koliko mi je poznato,bar bilo!
Simpsone,pecao vise puta,imao ga jedan ceo dan za sebe,ili sam mozda navikao na bolje cts motke

Koji bre Tipo pa onaj sa opremom i motorom da valja kosta preko 17k.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
95 ks 1,4 14 000 soma sasvim dovoljno nista visene pruza500 l ,a ovaj je bio na akciji pod istim
uslovima kao i 500

E moj Baki mom fiatu sam prvi vlasnik i za 7 godina sam sad imao prvi kvar! Alternator i to je to
Za razliku od ultra kvalitetnih nemaca ,npr novog pola od 14 soma gde od 5 ljudi 4oro je u prvoj godini imalo ozbiljnih kvarova od.menjanja motora do cele elektrike

Tipo je bas bas lep autic,1,6mjet je zakon ,al kad vec ne moze i taj 1,4 sasvim zadovoljava

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Proto kupi ti Reno 4 i da te Bog vidi pusti ti ove modele " Moj te pipo-Tipo" I 500L na 1000km.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Neću, leći ću na zadnje sedište pa će me voziš k'o direktora.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
95 ks 1,4 14 000 soma sasvim dovoljno nista visene pruza500 l ,a ovaj je bio na akciji pod istim
uslovima kao i 500

E moj Baki mom fiatu sam prvi vlasnik i za 7 godina sam sad imao prvi kvar! Alternator i to je to
Za razliku od ultra kvalitetnih nemaca ,npr novog pola od 14 soma gde od 5 ljudi 4oro je u prvoj godini imalo ozbiljnih kvarova od.menjanja motora do cele elektrike

Tipo je bas bas lep autic,1,6mjet je zakon ,al kad vec ne moze i taj 1,4 sasvim zadovoljava
Nebo jes ti video tog od 14 soma. Imas vise opreme u Puntu od njega :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Do sad sam sio sedista u fabrici za FIAT 500 i naidjem na ovo u temi  :eek: :aaa:

Baki,delimicno se slazem sa tobom ali ''Taliana'' za dizajn traze druge firme na zajam,toliko o tome.

Reno 4 TL bi svaki ribolovac koji  vozi po krsu trebao da ima. Moj podignut reno 4 mi se za 5 g. nikaaada nije pokvario ili 3 X zaverglao i po cici zimi,prodao sam ga prijatelju lovcu koji ga i sada vozi po planini,a 78-o auto  :doh:

Vrh Dno