St.Igor je napisao(la):Ako neko dolazi na Drinu u toku leta a peca XP-om nek mi se javi,voleo bi da probam stap,ostao mi je u ruznoj uspomeni
neba je napisao(la):Tipo,tipo i samo tipo ,bez razmisljanja ! Isti uslovi koliko mi je poznato,bar bilo!
Simpsone,pecao vise puta,imao ga jedan ceo dan za sebe,ili sam mozda navikao na bolje cts motke
Ti u moju Cromu više ne sednešBaki-Pa je napisao(la):Talijan, nikad auto i nikad vojnik. :yeswink:
Kad se razumes kao Marica u kriv ...Baki-Pa je napisao(la):Talijan, nikad auto i nikad vojnik. :yeswink:
Nebo jes ti video tog od 14 soma. Imas vise opreme u Puntu od njeganeba je napisao(la):95 ks 1,4 14 000 soma sasvim dovoljno nista visene pruza500 l ,a ovaj je bio na akciji pod istim
uslovima kao i 500
E moj Baki mom fiatu sam prvi vlasnik i za 7 godina sam sad imao prvi kvar! Alternator i to je to
Za razliku od ultra kvalitetnih nemaca ,npr novog pola od 14 soma gde od 5 ljudi 4oro je u prvoj godini imalo ozbiljnih kvarova od.menjanja motora do cele elektrike
Tipo je bas bas lep autic,1,6mjet je zakon ,al kad vec ne moze i taj 1,4 sasvim zadovoljava