SAGE X

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
'talijan, nikad auto i nikad vojnik. Kraj priče. Ovi što se razumeju, nek ih slobodno kupuju. Svaka roba ima svog kupca.  :D

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Tako je Baki, ništa Alfa plam i ostali krševi samo Švabenzi. BMW je auto sve ostalo su kola !!!
Bem ti sunce od Sage-a preko mobilnih telefona dodjosmo do toga ko šta vozi, odosmo debelo u off... :D

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Devojka može da bude sa sela ali auto mora da bude iz Nemačke :D

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ahahahahahaha, mora tako....jbg al Ja sam ti latino boj, necu vise Germane, mnogo su ustogljeni i kruti, kad vec nemam za dobrog japanca ili amerikanca, Italija ili Francuska...je izbor moj

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
A doci ce i taj Sage, ili ima da taj Scott sto ga meracim da padne za slobodu...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Tako je Baki, ništa Alfa plam i ostali krševi samo Švabenzi. BMW je auto sve ostalo su kola !!!
Bem ti sunce od Sage-a preko mobilnih telefona dodjosmo do toga ko šta vozi, odosmo debelo u off... :D
Posle 3 BMW-a mogu sigurno da kazem da su izvikano govno na kvadrat. Nemci ko nemci cista poljoprivredna mehanizacija i po osobinama i po profilu vozaca :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
simpson H je napisao(la):
Posle 3 BMW-a mogu sigurno da kazem da su izvikano govno na kvadrat. Nemci ko nemci cista poljoprivredna mehanizacija i po osobinama i po profilu vozaca :)

Ahaha bravo Boki. A sa VW još gora situacija :hammer:

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Moj Wagen prešao 200.000 a posete majstoru minimalne, u glavnom se svode na redovni servis. Uvek spreman za put bilo gde, tako da te tvrdnje i nisu baš tačne.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Moj Wagen prešao 200.000 a posete majstoru minimalne, u glavnom se svode na redovni servis. Uvek spreman za put bilo gde, tako da te tvrdnje i nisu baš tačne.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Jebote pa moja Marea presla 350k divljacke voznje i sad mogu na mesec sa njom bez da se uzbudjujem. Od kvarova puklo mi crevo za servo i sto menjam stabilizatore na 30k km koji kostaju 800din komad. Bila i cipovana jedno vreme ali preterano pa sam vratio na standard da ne ubijem i sebe i zamajac.
Danas svi Fiat dizeli na oglasima (iz uvoza) nisu presli manje od 300k i prodaju se opusteno da predju jos toliko.

VladaBG

Junior member
Učlanjen(a)
21.06.2006.
Broj reagovanja
0
Ja se malo slabije razumem, jel' to neki novi SAGE 500L?

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):
Danas svi Fiat dizeli na oglasima (iz uvoza) nisu presli manje od 300k i prodaju se opusteno da predju jos toliko.

Kad sam kupovao auto 2009 proveo sam mesec dana u Italiji bezuspesno pokusavajuci da nadjem stila koji je prešao manje od 400 000 ,a od toga dosta ih je bilo na 800 000 ,mogu misliti gde su li svi ti zavrsili  :hammer:

Vrh Dno