Posle 3 BMW-a mogu sigurno da kazem da su izvikano govno na kvadrat. Nemci ko nemci cista poljoprivredna mehanizacija i po osobinama i po profilu vozaca89kobra je napisao(la):Tako je Baki, ništa Alfa plam i ostali krševi samo Švabenzi. BMW je auto sve ostalo su kola !!!
Bem ti sunce od Sage-a preko mobilnih telefona dodjosmo do toga ko šta vozi, odosmo debelo u off...![]()
simpson H je napisao(la):Posle 3 BMW-a mogu sigurno da kazem da su izvikano govno na kvadrat. Nemci ko nemci cista poljoprivredna mehanizacija i po osobinama i po profilu vozaca
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
I Maserati za pijacumaric je napisao(la):Od italijana samo lambo I ferdza![]()
Jebote pa moja Marea presla 350k divljacke voznje i sad mogu na mesec sa njom bez da se uzbudjujem. Od kvarova puklo mi crevo za servo i sto menjam stabilizatore na 30k km koji kostaju 800din komad. Bila i cipovana jedno vreme ali preterano pa sam vratio na standard da ne ubijem i sebe i zamajac.89kobra je napisao(la):Moj Wagen prešao 200.000 a posete majstoru minimalne, u glavnom se svode na redovni servis. Uvek spreman za put bilo gde, tako da te tvrdnje i nisu baš tačne.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
simpson H je napisao(la):Danas svi Fiat dizeli na oglasima (iz uvoza) nisu presli manje od 300k i prodaju se opusteno da predju jos toliko.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk