SAGE X

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ok Milose, al ajd ovako, imamo slicne zelje...koliko te Beba izasla??

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Prilično.

Ne tvrdim ja da sam racionalan kad je pribor u pitanju, naprotiv. Koliko god da me boli uvo da trošim keš na telefone, garderobu, izlaske po izvikanim fancy mestima i slično, za mušičarski pribor nikad nisam žalio.

Ali, ovo što industrija radi sa konstantim rastom cene štapova je smejurija. I bukvalno će za par godina jebeni štap da košta 1000 €.
Baš da vidim kakva će marketinška kampanja da bude za ovu 10-ku. One je "bacao pravo"  ::) , ovaj X će verovatno sam da 'vata ribu.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Potpuno te razumem, ali osvrni se oko sebe a i svestan si toga i ti... koliko ajfona imas oko sebe, 1000+eura je kostao u startu...evo jos ubek mu je cifra 700+ da ga pazaris na 2 godine ugovora uz neki paket od dodatnih 3-4 soma dinara troskova..trt, tehnika koja se lako kvari..
Sta je stap za pecanje koji ti donosi uzivanciju kakvu si zeleo, potrebu koju si trazio, realizqaciju nekih tvojih vidjenja, smernica...a pritom nije igracka...i nece se placati sigurno 'iljadarka  :nowink:
A i bice on sigurno manje para u nabavci od MP cene..

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Danas skoro svakim štapom u bilo kom cenovnom rangu može da se dobaci gde treba ,može da se izvede bilo koji zabačaj sa malo manje ili malo više muke !
Sage X je dobar bacački štap napravljen novijom Sage tehnologijom.Lak ! Probao sam #6.
Da li vredi te pare koje pominjenete,to stvarno nemam pojma !

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
E sad Bandzoka vredi li vise od 300 e koliko vredi polovni dobro ocuvani Orvis Helios #6 mislim na keca.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
pa toliko ce vredeti i X posle neku godinu polovan,kao i taj Orvis.  :D
uz malo veca primanja i ako mi se dopadne kupio bi ga sigurno,suludo je pricati da li vredi ili ne,al vrhunske stvari uvek kostaju pa taman bili svega 5% bolji od prethodnika
ni Sage One sa cenom od 850$ nije nista tu jefitiniji,a meni licno se i ne dopada

zamerka Sage u odnosu na Orvis jeste sto za tu paprenu cenu ne stavljaju REC opremu,vec stavljaju karike od 10$ i haltere raznorazne proizvodnje,dok Orvis makar stavlja najbolje na trzistu

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Eh, 5% bolji od prethodnika... To znaci da bi za 10 generacija stapovi morali da budu 50% bolji :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Ne valja ti racunica Simpsone,procenti se ne sabiraju na taj nacin,ne mozes ih sabrati jedan plus drugi  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa bilo bi jos gore kada bi dizao procente na procente. Ispalo bi vise od 60%.
A napredak je realno qrac. Ja bih kupio XP sesticu pre od svih novih stapova.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Onu tešku motku od 100 + grama?  :hammer: sto i u klasi 5 zamara?
Mozes i 5 icu nosi med 6 bez problema

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
  Evo u svetu bubnjara Zildjian medju ''metalima'' je neprikosnoven i ako serija K postoji decenijama,cenjena je jos uvek.

Cenim stapove iskljucivo starije generacije,dvodelce.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Mafke Fly je napisao(la):
  Evo u svetu bubnjara Zildjian medju ''metalima'' je neprikosnoven i ako serija K postoji decenijama,cenjena je jos uvek.

Cenim stapove iskljucivo starije generacije,dvodelce.

Reabok Classic, svaki put u islogu pise NOVO!!! Nov model, a patika se pravi 30+godina..
To je to...svaka roba ima svog kupca i svoju cenu, ali kvalitet se definitivno placa...vise ili manje, e sad koliko smo za eksperimente to je pitanje!!!
Ajd, opet je OFF al da probam....
Staro za novo, stara kola 15+ imam umanjenje od 2000e na moju korsu 99-to godiste!!! FIAT 500L, reciklaza AKCIJA!!! Dinarski kredit bz ucesca, na 7 godina...18.000din...fiksna rata!!!???
Poslednji dan, i imam fore do 19h, sta mislite????
"X" bi naravno morao da saceka neka bolja vremena... :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
neba je napisao(la):
Onu tešku motku od 100 + grama?  :hammer: sto i u klasi 5 zamara?
Mozes i 5 icu nosi med 6 bez problema
Imam utisak da ti nikad nisi ni video a kamoli probao xp. Sestica ima ravno 100g a tvrdnja da zamara ruku veze sa zivotom nema. Tek u klasi 5 ne zamara ni malo.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
PROTA71 je napisao(la):
Reabok Classic, svaki put u islogu pise NOVO!!! Nov model, a patika se pravi 30+godina..
To je to...svaka roba ima svog kupca i svoju cenu, ali kvalitet se definitivno placa...vise ili manje, e sad koliko smo za eksperimente to je pitanje!!!
Ajd, opet je OFF al da probam....
Staro za novo, stara kola 15+ imam umanjenje od 2000e na moju korsu 99-to godiste!!! FIAT 500L, reciklaza AKCIJA!!! Dinarski kredit bz ucesca, na 7 godina...18.000din...fiksna rata!!!???
Poslednji dan, i imam fore do 19h, sta mislite????
"X" bi naravno morao da saceka neka bolja vremena... :doh:

Tipo,tipo i samo tipo ,bez razmisljanja ! Isti uslovi koliko mi je poznato,bar bilo!
Simpsone,pecao vise puta,imao ga jedan ceo dan za sebe,ili sam mozda navikao na bolje cts motke

Vrh Dno