Jeste Mixe, jel` vidishMixmaster je napisao(la):Vidim da su se jaki eksperti umešali u temu. Iskoristio bih to da upitam:
Da li je ovaj čika sa snimka na divljoj vodi?
Hypuris je napisao(la):Jeste Mixe, jel` vidishMixmaster je napisao(la):Vidim da su se jaki eksperti umešali u temu. Iskoristio bih to da upitam:
Da li je ovaj čika sa snimka na divljoj vodi?kako chovek peca na divljoj vodi, a ne ko ti u ribnjaku, ugledaj se na ovog chichu
![]()
Hvala ti Mixe na nesebicnim savetima, koliko vec sutra zovem ortake i kacim slike. Vishe ortaka veci broj sharanaMixmaster je napisao(la):Hypuris je napisao(la):Jeste Mixe, jel` vidishMixmaster je napisao(la):Vidim da su se jaki eksperti umešali u temu. Iskoristio bih to da upitam:
Da li je ovaj čika sa snimka na divljoj vodi?kako chovek peca na divljoj vodi, a ne ko ti u ribnjaku, ugledaj se na ovog chichu
![]()
Moraću da učim od ovog čike. Samo, moram da priznam da nisam lovio šarane udicom (lagao sam vas), već rukama i to u ribarnici. Evo kako to radim:
Ja i jedan drugar uđemo u prodavnicu živih šarana. Dok on zamajava prodavačicu, ja gurnem ruke u bazen i izvadim šarana. Munjevitom brzinom istrčimo iz radnje, ja gurnem štap u zube (sve ih polomih tako) i on me slika. Obično nas u tom trenutku pristigne zadihana prodavačica i mi joj, uz pokajanje, vratimo ribu.
Dok joj mi vraćamo tog šarana, na 100m od radnje, treći drugar je sam, vadi drugog šarana iz bazena i mirno ga pakuje u prtljažnik automobila. Kasnije se svi slikamo i sa tim drugim šaranom, iz raznih uglova.
Eto, mušičarenje šarana je obična prevara trojice ribo-kradica.![]()
Dobro da si me podsetio na taj deo zakona, iako ga proucavam zbog fakulteta umalo da zaboravim. Dobro je imati prijatelja kao tiMixmaster je napisao(la):Ne. Dovoljna su tri čoveka. Za više šarana vam treba više radnji, a ne više ribo-kradica. U jednoj radnji možeš da mazneš samo jednog dok vas ne provale. Nije nikakav problem ako imate auto da za jedno popodne obiđete sve radnje u gradu, pa čak i u nekom susednom gradiću. Samo pazite kad se slikate da ne bude više od 3 komada po čoveku, jer je toliko dozvoljeno propisima sportskog ribolova.
Ako vas niko ne prijavi za krađu, za ovaj prekršaj će se sasvim sigurno naći neko na ovom sajtu.![]()
Mixmaster je napisao(la):Najbolje ga uzima kad mu otpevam "Udavija se", a posebno ih dobro (serijski) trtim kada zapevam "Podavili se".![]()
Zacoola je napisao(la):Mixmaster je napisao(la):Najbolje ga uzima kad mu otpevam "Udavija se", a posebno ih dobro (serijski) trtim kada zapevam "Podavili se".![]()
Randjo, je l' na ovu pesmu mislis?
http://www.youtube.com/watch?v=PUJ73LGmMQE
Da ucim text, posto i ja planiram da zakucam jedno saranče...
silvio je napisao(la):Ovaj tvoj kupovni Seb je stvarno mrak! Neznam koje je veličine ali čini mi se oveći. Probaj kad muljari možda ti se i 20tka posreći![]()