Šaran

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Cestitke i od mene, svaka cast majstore....  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Auuu kakvo prasenceee, svaka čast Seb  :respect1: :respect1: :respect1:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Seb brate daj si nabavi veći podmetač, kako si samo ovog a uspio ugurati u tu malu mrežu  :D  :respect1: :respect1: :respect1:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ma velik je dosta....jos mi to treba da nosam okolo one u  :doh:koji stane i ceo helikopter

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
I danas malo "patroliram" oko jezera pa sam bockao šarne....ovaj je danas do podne bio največi 90cm. Jednog sam izgubio zbog nekih stubova u vodi i mislim da je bio mnogo veči od ovoga ali poslepodne idem dalje pa šta bude bude.

Prilozi

• DSC00959.JPG
    DSC00959.JPG
    107,3 KB · Pregleda: 645
  • DSC00958.JPG
    DSC00958.JPG
    131,3 KB · Pregleda: 441
  • DSC00956.JPG
    DSC00956.JPG
    158,6 KB · Pregleda: 429

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
da tu je negde + - ma naviko sam ja na takve ribe, cesto ih lovim samo mi se ne da uvek fotkati (moj rekord je jos isti 22kg)...cesto ih ni ne vadim iz vode, oslobodim ih udice jos u meredovu pa ih tako pustam. Lepo je kada covek cesto opere backing tako da i to sluzi svrsi a ne samo da stoji kao rezerva  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Ovo je već klasika :yeswink:

i jeste  :smoke: bilo je jos par komada od poslepodne  :) pa da dodam po jos koju slicicu  ;)

Posle podne sam dobio i ovog prekrasnog divljaka, taman sam se sakrio u senku nekog žbuna i promatrao jedno jato šarana. Morao sam pošteno da se nahodam da bi pronašao neko manje jato. I tako, ja lepo sednem na travu pored žbuna u ladovinu dok sunce još uvek nemilosrdno peče. Otvaram ja limenku radlera i polako pijuckam i tu i tamo prateći to jato zabacujem (roll castom). Gledam da su prezentacije što mekše i sa što manje buke. Nakon par zabačaja i dok ređam gutljaje još ledenog pića na nekih 5m od obale pojavljuje se crna duguljasta senka divljaka. Fina prezentacija i riba več ubrzano pliva ka mojoj mušici. Sve si mislim, ma neće valda sada dok pijem i ovako elpo uživam u senci. Ali riba usisava glo buga, konta i sledi žestoka borba. Imao sam mnogo šarana ali ni jedan mi nije pružio toliko žestoke i silovite borbe. Bilo je tu još akcija pa i par malih štukica, jednu sam dobio dok sam lovio grgeča...udarila je na 5cm woollya i predvez 0,14mm...na moju sreću nije ga progutala pa mi nije odnela poslednjeg belog woollya. Na kraju ribolova sam dobio još  i ovog golaća. Taj se je borio isto strašno močno. Ne tako žustro kao ovaj divljak ali nikako ga umoriti....vuče i vuče i vuče....pa kod obale isto jedva ga privukoh pa poče da kruži kao tuna....nikako do meredova....ali polako i sigurno došo je i on u moje ruke i pred objektiv kamere...pa posle i on  nazad u vodu.

Prilozi

• divljaner 93cm.jpg
    divljaner 93cm.jpg
    118,7 KB · Pregleda: 441
  • Divljak šarko.jpg
    Divljak šarko.jpg
    90,3 KB · Pregleda: 644
  • sila od ribe.jpg
    sila od ribe.jpg
    99,4 KB · Pregleda: 664
  • debeljko.jpg
    debeljko.jpg