Ajde bre ljudi osvežite ovu temu sa nekom slikom...ja sam hteo da se potrudima ali najbliže mesto gde ima skobalja je trenutno meni nedostupno

baš tamo se izvode neki radovi...a da se bicklom vozim 20km i probijam kroz đunglu ne biva

+ bicikl mi je u malo čudnom stanju...

...
Kolega Sale se je več negde na forumu upisao sa skobaljem i fotkom. Ajde Mix molim te ti bar imaš mogučnosti da visiš na vodi svaki dan, uzmi fotič u ruke i nalovi malo skobalja za naše oči

(važi ovo i za ostale članove).
Nego Mixe, aman pusti malo klenove da dišu

i zvekni po kojeg škobalja. Pretpostavljam da pored toliko mušičarskog iskustva ovaj izazov koji ti nudim ne predstavlja nikakav problem

Kao i mnogi drugi, i ja tebe vidim kao zaista vrlo uspešnog ribolovca i nudim ti ovaj izazov da nam malo osvežiš ovu temu sa fotkama (iako to nije tvoj stil, fotografisanje

). Nemoj da se sada buniš i kažeš da sam zločest i da te izazivam...ok malo izazivam

ali u pozitivnom smislu...stvarno mislim da od tebe mogu očekivati takav poklon, po kakvu fotku nekakvog lepog škobalja.
Naravno izazivam i druge članove...ja ču se ovde na taj način upisati prvom prilikom!
ps.
100ka dobro došao i mnogo uspeha ti želim u mušičarenju skobalja! :yeswink: