"Spin & Fly" magazin

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nije to ništa u odnosu na Momira koji je pobedio čitav Fly revir!  :-*

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ma da, čak smo i trajno rešili problem varaličarenja u Fly reviru na Moravici: kupili drugari po 1 Fly štap, malo strimera koji više liče na varalice nego na muve, i cepaju.  :D Čak sam i ja zadovoljan - ranije su mi išli na živce što bockaju pastrmke na trokrake, sad lepo bocnu na jednokraku i vrate. Istina poneki od njih stavi i silikonsku nimfu (klasična varalica), tvsitera, da ne pričam dalje...  :hammer:

Ma zlo su ti varaličari, to sve treba kod popa (Radojice) da prekrsti u mušičare. I da im odmah naveže jig strimere kako bi "pobedili revir".  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
danas mi je stigao spinnfly!  :) ovi fly tekstovi su super!!!  :tbumb: Ostale tekstove ču posle da pročitam...polagačke.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Primetio sam da su musicarski tekstovi vecinom bazirani za pocetnike dok je vecina varalicarskih vise profi. Sto je dobar koncept jer vecina kupaca su varalicari od kojih su mnogi buduci musicari koji treba polako i postepeno da udju u musicarske vode.  :tbumb:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Da i ja mislim da je to odlično  :tbumb:
Seb ti bi trebao da ga zoveš Fly&Spinn, jel ga tako i čitaš, kao ja dnevnu štampu, odpozadi  :hammer:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ekoljuba je napisao(la):
Primetio sam da su musicarski tekstovi vecinom bazirani za pocetnike dok je vecina varalicarskih vise profi. Sto je dobar koncept jer vecina kupaca su varalicari od kojih su mnogi buduci musicari koji treba polako i postepeno da udju u musicarske vode.  :tbumb:

dobro zapažanje  :yeswink:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Na trafikama u Srbiji i Crnoj Gori uskoro (sredina juna) će se naći kompleti od po 2 stara broja Spin & Fly magazina, počev od brojeva 1 i 2, po popularnoj ceni od 240 din za komplet.

Dakle, ko je propustio stare brojeve, moći će da ih nabavi upola cene, u fazonu "2 za 1". (dobiješ 2, platiš 1)

Brojevi će biti u prodaji istovremeno sa novim brojem 11, pa će kroz 4 meseca uz broj 13 biti komplet brojeva 3 i 4, i tako dalje.

Dva stara broja biće upakovana zajedno u plastičnoj kesici, a preko naslovne strane prvog broja će biti umetnut list gde će se videti male naslovne strane brojeva iz kompleta, novi bar kod, cena...

Nakon završene prodaje u Srbiji i Crnoj Gori, ovi kompleti će ići na trafike u BiH. U Makedoniju, Hrvatsku i Sloveniju ih nećemo slati.

Ovih kompleta neće biti na svim trafikama gde ima i novog broja, njihov tiraž biće oko 400 komada, jer srećom nemamo previše tih neprodatih brojeva...  :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jedna čistokrvna varaličarska za promenu.  :p

Naslovna11a.jpg

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Stigao novi (11) broj.
Dobronamjerna kritika,više fly tekstova a manje spin  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kritika na mestu, ali predlog za povećanjem teško usvojiv: već nekoliko brojeva, kao što je pre više meseci najavljeno na forumu, odnos Spin i Fly tekstova je 2:1 u korist Spin i to se neće menjanti.

Jednostavno rečeno: mnogo je više varaličara, skoro SVE reklame u magazinu su varaličarske i nije zgodno staviti ih uz Fly textove... Furaćemo prosečno 5-7 Fly textova, ali ćemo se truditi da budu dobri. U magazinima opšteg tipa prosečno bude 1 Fly text, kod nas će biti prosečno 6, pa ko voli...  :)

Uzgred, od sutra na trafikama u Srbiji, a kroz par dana i u Crnoj Gori, komplet brojeva 1 i 2, uz geslo "dva broja po ceni jednog":

k12.jpg

Eto, tu za 220 din ima preko 15 Fly textova.  :D

Mada su ti prvi brojevi bili sa nekim "dečijim" bolestima, koju se, verujem, kasnije otklonjene...  :blush:

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Samo napred, i ja sam pre čak mrzeo fly tekstove sa prvim brojevima, ali onda negde od broja 6-7, vrći se Igore nazad i čitaj sve fly textove  :hammer: Eto sad sam i ja od onih što bi voleli da ima više njih, ali i od onih koji apsolutno razumeju zašto ih nema  :(

Vrh Dno