"Spin & Fly" magazin

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ti si cist dokaz kako je svrha S&F magazina vrbovanje novopecenih musicara medj varalicarskom populacijom.  Sta ti je podmukla propaganda!?  :-X

Goci gori si od Gebelsa!  :D  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mušičari su mitska bića, to ne postoji. Da ih ima kupovali bi magazine "Mušičar" ili "Spin & Fly". Po mojoj evidenciji ima samo nekoliko hiljada varaličara koji čitajući "Spin & Fly" magazin odluče da kupe Fly pribor. Tada im se gubi svaki trag. Naš drug Japanac, gde god bio, je samo jedan u nizu netragom nestalih.

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Postoje i legendarne price da neki od njih, kad predju na mracnu stranu, posvecuju se borbi protiv varalicara.  :wacko: Prica se da su neki cak i pobedili.  :lurk:  :eek:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ekoljuba je napisao(la):
Postoje i legendarne price da neki od njih, kad predju na mracnu stranu, posvecuju se borbi protiv varalicara.  :wacko: Prica se da su neki cak i pobedili.  :lurk:  :eek:

:D :D :D :hammer: :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
NajIgor je napisao(la):
Samo napred, i ja sam pre čak mrzeo fly tekstove sa prvim brojevima, ali onda negde od broja 6-7, vrći se Igore nazad i čitaj sve fly textove  :hammer: Eto sad sam i ja od onih što bi voleli da ima više njih, ali i od onih koji apsolutno razumeju zašto ih nema  :(
U jednom trenutku mi je došlo da skroz izbacimo Fly deo, ali nismo to uradili jer iako on trenutno nije profitabilan (nema Fly oglašavača - bukvalno sve reklame, osim ponekad Fly programa firme Travar, su Spin), ima hiljade lepih mušičarskih tema o kojima tek treba pisati.

A ko zna, možda pod uticajem magazina (ili nevezano za njega) poraste broj mušičara na ovim prostorima, bude više Fly čitalaca, poneka Fly reklama... Lako ćemo mi povećati broj Fly textova ako čitaoci to traže.  ;)

Trenutni odnos Spin : Fly populacije na Balkanu je bar 10:1, pa naš odnos textova od 2:1 mušičari moraju da razumeju.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
meni je casopis savrsen....bolji od ostalih definitivno, jer i dalje sam i varalicar iako musicarim skoro 15god, pa mi je sve zanimljivo

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Jeste, ali kad vidimo kroz šta prolazi "Mušičar", teško da ovde kod nas barem za sad Fly ima prođu  :(
Zato mene ovde u Banatu svi gledaju  :eek: kad me vidi da majam  :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
ja sam bio varalicar ceo svoj zivot ,okoreli samo varalica i nista drugo.....sve sam imao od pribora sto se pozeleti moze,i isti sam taj pribor rasproao ili podelio od kada sam poceo da musicarim......od tada(pre 3god) samo lepo secanje imam na varalicu ali vise :nowink: :nowink: :nowink: :nowink:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
samo se vi zezajte  :mad: vec vidim gocija kako mu svecano urucuju karadjordjevu zvezdu za posebne zasluge ...vracanje ljudi zastranelih u varalicarenje na pravi put ...musicarenje  :yeswink: :tbumb:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
video bih ja vas na nekim mestima sa musicarcem, mogli bi samo da kukate

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Oni koji se bave iskljičivo mušičarenjem (uglavnom) ne igraju na to da moraju uloviti ribu po svaku cenu...to što se ne može donekle ugodno izvesti pustimo na miru. Ne mora baš svaki kutak dubine (vode) da pretražimo iako znamo načine. Valja da i riba ima svoja mesta gde joj se teško priđe i da to pustimo na miru. Prije ili kasnije sve one moraju da se pokažu na izglednim mestima i to je trenutak za naš "okršaj"  ;) Sve ima svoju cenu a i isto tako vrednost. 

Kada bi bio svestrani ribolovac kao nekada lovio bi u mahačem, varaličarcem, dubincom, plovkom...i polovio odavno mnoge baš kapitalne ribe...ali samo kada bi hteo ostvariti ulov neglede na sportsku tehniku ribolova.

Bavim se isključivo FF-om ali samo zato što  se meni to tako dopada i uglavnom lovim na viđeno jer me to najviše veseli a i imam mogučnosti  :)

Ko zna, može se desiti da več sutra zabacim negde neki plovak ili bilo šta drugo ali to samo neplanski ili iz zafrkancije uz neko društvo...a kada idem planirano u ribolov onda je to samo FF.

Ja sam sav svoj neFF pribor poklonio a varaličarca preobratio u nazovi-Surf DH  motku koja čeka svojih pet minuta  :D

A na mestima gde nemogu nista zaobidjem ih jer ima jos mnogo lepih mesta koja su primerna za mene. Istina, nekada lovim i na skoro nemogucim mestima ali to samo zbog isprobavanja licnih mogucnosti :hammer: i malce zbog adrenalina  :doh:  :D

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
video bih ja vas na nekim mestima sa musicarcem, mogli bi samo da kukate

to je tacno ne moze ni musica svuda da se baca i varalica ima svojih prednosti ali tamo gde ne mogu bacati musicu necu ni varalicu....u ostalom nije mi poenta ribolova da svaki put upecam ribu i dodjem kuci sa 30-40 riba na kontu..
goci sorry za off..... :whistle:

Vrh Dno