"Spin & Fly" magazin

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ma jok, meni je skroz Ok da na ovoj temi pričate o bilo čemu, čak i o potencijalnom negativnom uticaju popularizacije mušičarenja u kontekstu stvaranja plodnog tla za izbijanja ratova za pijaću vodu, koji će se, nažalost, u ne tako dalekoj budućnosti voditi u svetu, a i šire. Recimo...  :doh:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Uz pivo piskaraj o tome kako se naklepao one mrene na nimfe, pa da čitamo u narednim brojevi pojedinosti koji nisi izneo na forumu.  :D

Mada je broj 12 već solidno popunjen Fly textovima, tu su priče o tarpunu (sa vrhunskim slikama!), potočarama i zlatovčicama sa Islanda (takođe ludilo slike, a i veoma dobra priča), bucov sa Tamiša, lipljan sa Drine, text o Rzavu i Đetinji...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
do kad je rok?  :) nešto več imam napisano ali treba dovršiti...

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
Ako su textovi o tarpunima pisane iz ruke Dombaja,onda cestitke!!!Lik je genije. :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jesu!  :)

Odličan ribolovac, lepo piše, pravi vrhunske slike... Šta ćeš više!

Poslao je i preview slike za text o mušičarenju soma... Ubili su somove, čudo jedno! I to će u jedan od narednih projeva.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Fantastično!!!  :tbumb:

Dombaj je mlad i super perspektivan mušičar. Dečko ima talenat i "našao se na pravom mestu u pravo vreme". Nadam se da sam dobro upućen, njegov otac je dugogodišnji mušičar i dao je fantastičnu podršku sinu. Zato sada imamo čast da isčitavamo njegova več sada bogata iskustva. Jedva čekam da zavirim u taj članak o tarpunima...u prošlom broju sam sa užitkom pročitao tekst o ff u Argentini. A kada dođe vreme za soma, to če biti fantastično.  :tbumb:

sale guitar

Senior member
Učlanjen(a)
18.03.2009.
Broj reagovanja
0
Ja kad sam video i procitao clanak odusevio sam se,tj smorio sam se.To je zivot!
Plati Goci decka da pise samo on ff tekstove a nas izbaci iz testamenta  :D :D :D

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Slažem se, mali piše za medalju  :tbumb: Prosto mu zavidim  :doh: Ako ako barem ću sa užitkom čitati  :hammer:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Suprotno praksi iz poslednja 3-4 broja, u 12-ici će biti dosta Fly materija (naravno manje nego Spin, ali više nego obično)! Jednostavno stiglo 10+ finih Fly textova, treba objaviti bar 7. I to će neki biti na 4 strane.

Tu je: som, tarpon, pastrmka, zlatovčica, bucov, mrena, lipljan, Drina, Rzav, Đetinja, razne mušice... Neki će nažalost morati da sačekaju broj 13.

Naslovna će (opet) biti mušičarska, opako dobra slika...  :)

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Naslovna12.jpg

Ode u štampu i broj 12.  :)

Vrh Dno