Cek bre da vidim kako cu na carini da prodjem. Umeju da ne jebu racun od kineza i sami procene vrednost.oholi je napisao(la):Naruci i meni jedan.
Cek bre da vidim kako cu na carini da prodjem. Umeju da ne jebu racun od kineza i sami procene vrednost.oholi je napisao(la):Naruci i meni jedan.
neba je napisao(la):do 70$ se ne placa carina i porez,valjda to znas![]()
neba je napisao(la):u carinskom zakonu stoji u dinarskoj protivvrednosti do 50e za pravno lice i 70e za fizicko lice!!
Malopre sam zvao carinu da se raspitam u vezi zakonskih ogranicenja kad se narucuje noz. Ostrica do 10cm moze, sve preko posebne uvozne dozvole traze. Ovaj moze jer je secivo 8.5cm.oholi je napisao(la):Bojane onda ti prvo probaj a ja mozda narucim posle tebe.... hvala za info
Lep nozic! U zdravlju da te sluzi!simpson H je napisao(la):Nisam mogao da cekam 2 meseca da mi stigne noz, porucio sam ga drugim kanalom, jedva mao skuplje pa me izasao 25e ali dostava na kucu bez cimanja.
Noz totalno ludilo, Kinez u srcu, vrhunskog celika za nozeve, out of box brije na suvo. Imam i skuplje i na papiru kvalitetnije nozeve ali me ni jedan nije ovako odusevio lezanjem u ruci. Prava outdoor alatka. Robustan, savrsenog lezanja u ruci, precizne izrade, odlicnog mehanizma, odlicni materijali korisceni (440C secivo, G10 drska, Axis brava). Narucih jos jedan, valjace![]()