evo upravo se vratih sa svog prvog izlaska ove godine...sto bi Borat rekao:GREAT SUCCESS!!!
uspavao se posle malo sinocnjeg blejanja i na vodu stigoh oko 9.....

no,nema veze,ako radi,bice ok,tesim se....vetar duva nenormalno,kao da ce se uragan stvoriti svaki cas......milion kolapsa strune,ali vredelo je....pola sata po dolasku,imam udarac pri obali na crnog malog strimera....kako sam vidjao blizu obale krupne crvenperke i to bas tuda kuda sam vodio strimer,ocekivao sam crvenorepu da se zadzilita na kraju predveza....ali nije!to je ipak stuka!stuka od nekih svojih 200-300 gr,ali meni najdraza do sad.na musicarca.na strimera.mojoj sreci nema kraja dok je izvlacim,slikam i pustam.....posedeo sam par minuta razmisljajuci o ovome i zapitao se sta sam ja radio do sad.....zasto se ranije nisam odlucio za musicarenje,nesto sto me ispunjava?iz razmisljanja me prenu odsecan raub,nedaleko od mene......kako storm cvike rade odlicno,vidim osrednju stuju,koja je najverovatnije klopnula kojeg kedera,jer ih je bilo milion u priobalju.....ali,nema nse da castujem,jer je vetar nemilosrdan....stuja ubrzo odlazi a mene je po prvi put umesto razocarenja,ispunio neki osecaj srece,neka.....merkacemo se mi drugi put....gomile i gomile crvenperki kupile su sa povrsine vode sve sto im se cinilo kao hrana.....tu opsovah sebe sto nisam poneo suve musice,razbio bi ih!neka,valja imati meru,uzivao sam,to je bitno...srescemo se mi josss....slike kacim uvece jer sam uzeo aparat od evojke ali ne i kabl da prebacim fotke....

ali bice uvece...pozdrav svima!