Strimeri za stuku

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
A bre Kuzmo pa od glave.
Ima na ovoj Mixovoj slicij edan crveno-chartreuse, može i ta kombinacija ;)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Gde spremni tek sam za ovogodisnju seriju namotao zastite od kacenja na 15 tak udica  :'(. A spremam ih pored mojih omiljenih lokacija da upecam PRVU na BOVNU  :drool:. Informacija od nedelje (od ribocivara) da ce po prvi put ribolovci imati tu cast da sa 1. aprilom krenu i u lov ove grabljivice  :yeswink:(stuka ide i preko 6 kg, jbg neki vec slucajno kacili). Gornji deo Bovna (tubarevacki) je plitak i idealan za nase rabote. znam da je predlog za otvaranje ribolova na stuku - mramorske bare, ali neka se i razmisli o ovoj lokaciji jer je utorak, nema guzve na bovnu itd, itd.  :whistle: uf vec sam gore u mislima.  :bye:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
I zagrevanje je zavrseno. Sada za koji dan sledi: Izlazak na vodu, ulazak u nju, prvi pogled u nebo, drugi u vodu, treci na strimera (cigaru ne vadim, a gasim je pre prvog hica). Slededi veliki udah i izdah i pocinje HARD FLY FISHING. uz pesmu RC

Na zadnjem sjedistu moga auta
gnjave kina i kafane
male droce satro dame
i gnjave
(ne ne)
svega preko glave
(ne ne ne)

a ona isla bi negdje
da obuce finu novu haljinu
kako stvarno
(ne ne)
izguzvana stalno
(ne ne ne)

a ja joj kazem
ne budi luda
bit ce nam bolje sto puta
na zadnjem sjedistu moga auta

dosta cvrkuta i pejzaza
vec je postalo sve gnjavaza
a i mravi
(ne ne)
gnjave me u travi
(ne ne ne)

a ona isla bi negdje
da je ptice bude
gdje su livade
i mirisu trave
(ne ne)
i neba se plave
(ne ne ne)

ma srce moje
ne budi luda

pa da

zivoti gnjave
smrti gnjave
mrzim price i suplje glave
i mudrace
(ne ne)
uvijek iste face
(ne ne ne)

a ona isla bi negdje
gdje se igra
da se izigra
i da me ljubi
(ne ne)
kad ne vide drugi
(ne ne ne)

a duso moja
ne budi luda

pa da

gnjave me kina i kafane
gnjave droce gnjave dame
svi gnjave
(ne ne)
i to preko glave
(ne ne ne)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Zonker strips, marabu, kristal flash, noj, epoksi oci, senil kristal, shenil, monofil za ojacavanje, sistem protiv kacenja...

Prilozi

• DSC03663.JPG
    DSC03663.JPG
    191,9 KB · Pregleda: 555
  • DSC03664.JPG
    DSC03664.JPG
    161,3 KB · Pregleda: 582
  • DSC03669.JPG
    DSC03669.JPG
    184,8 KB · Pregleda: 570
  • DSC03670.JPG
    DSC03670.JPG
    167,1 KB · Pregleda: 573
  • DSC03671.JPG
    DSC03671.JPG
    199,1 KB · Pregleda: 558

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Možda je ova žica protiv trave malo prejaka, a? Ovaj žuti mi se veoma dopada :tbumb:.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole pa ti se baš toga uhvatio pa ko na traci  :tbumb: svaka čast, ja se nekako još nemogu natjerati uz stol sa materijalima dok je lijepog vremena (samo da stane kiša)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):
Djole pa ti se baš toga uhvatio pa ko na traci  :tbumb: svaka čast, ja se nekako još nemogu natjerati uz stol sa materijalima dok je lijepog vremena (samo da stane kiša)

Pa vidi se valjda da je gotova (skoro) sezona lova na suve, nimfe i sl.(BAREM ZA MENE).  :bye: Sada samo HARD FLY FISHING

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
Gogo je napisao(la):

Pa vidi se valjda da je gotova (skoro) sezona lova na suve, nimfe i sl.(BAREM ZA MENE).  :bye: Sada samo HARD FLY FISHING

Potpuno se slažem stobom, mi smo mislili zatvoriti sezonu (našu) na Ribniku za vikend al gledao sam prognozu oko Bihaća kišaaaaa, mrzim kišu :hammer:, pa ću ostati ovdje na štukcima, smuđarcima i bajkošima, što je sasvim ok, štoviše ponekad ima i malo više adrenalina.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
stvarno ko na traci  ;)  :)  :tbumb:

@Gogo, kopački rit, čamac, pogoleme strimere i na vodu...  ;) razumeo si poruku 100%  :) Močvare kopačkog rita su pune golemih štuja. Samo pazi na mine!

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):

@Gogo, kopački rit, čamac, pogoleme strimere i na vodu...  ;) razumeo si poruku 100%  :) Močvare kopačkog rita su pune golemih štuja. Samo pazi na mine!

Ma znaš Seb više to nije tako u Kopačkom ritu, postao to park prirode i ne može se tek tako upasti unutra, osim za "posebne" ljude koji imaju poznanstva...da ti ne pričam. Neki nose odande krokodile, a znam i tko, kuća mu puna trofeja komadi do 15kg, zamisli kolike su to štukice i koliki one strimer mogu da gutnu. E, a mi obični smrtnici koji ni nebi nosili ribu nego samo uživali u njihovoj borbenosti, poljubili i pustili, e nama je rit nedostupan. Je...a, šta ćeš život je takav čupav i dlakav. Moram se zadovoljiti sa vodama koje nisu u tom režimu, a tamo nema ni blizu takvih riba. :blush:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Gogo je napisao(la):

Ma znaš Seb više to nije tako u Kopačkom ritu, postao to park prirode i ne može se tek tako upasti unutra, osim za "posebne" ljude koji imaju poznanstva...da ti ne pričam. Neki nose odande krokodile, a znam i tko, kuća mu puna trofeja komadi do 15kg, zamisli kolike su to štukice i koliki one strimer mogu da gutnu. E, a mi obični smrtnici koji ni nebi nosili ribu nego samo uživali u njihovoj borbenosti, poljubili i pustili, e nama je rit nedostupan. Je...a, šta ćeš život je takav čupav i dlakav. Moram se zadovoljiti sa vodama koje nisu u tom režimu, a tamo nema ni blizu takvih riba. :blush:
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  :'( samo mi ne reci da je rit zatvoren,  :( :( :( :mellow: :'( A ja se nadao jednom obici taj raj, ponovo. Znas i pre tog zla u devedesetima koji nas je snašao, neki delovi kopačkog rita su bili zatvoreni za sve koji nisu bili domačini. Ja sam tada bio klinac ali jednako strastan ribolovac kao i danas. Išao sam sa rođakom na štuku. Ulaz u selo je več tada imao rampu. Ne sečam se tačno gde je to bilo, čini mi se negda oko okolice Darde ili Bilja ili između. Slično i negde oko Titovog lovišta. Pustio bi nas portir samo ako smo rekli "idemo kod ujaka tog i tog" (naravno ujaka nije ni bilo, sve izmišljotina). Sečam se još kao da je bilo jučer, uvek nam je pregledao prtljažnik da li imamo pribor za ribolov. Imali smo ga (dva blinkera) mala teleskopa dobro sakrivena koje nikada nije našao. Mi smo toliko štuke nalovilu uvek da je to bilo ko u snu. Na povratku nazad nas nitko nije gledao. Opet, Stara drava i neke močvare su bile dostupne bez problema. Ali ovo što pričaš, oh ne, to je prava mora. Još se ja čudim u sebi, to ti sve pod nosom ali ništa od toga da posetiš, ništa ne spominješ. Možda če da bude jednom i to otvoreno za ribolov :'( Osim ako i to ne "upropaste". Isto je i na plitvicama, samo izabrana klasa sme da zabaci u tu vodu. Isto je i kod planinarskog doma na Jankovcu. Prošle godine sam ga posetio. Imaju odmah ispred predivno jezero u kojem plivaju ogromne pastrmke ali nema da se peca. Muka! Greota! Zločin!  :mad:
Eh da mi se zavuči čamcem malo dublje u kopački rit...baš to o čemu govoriš, štuke od 15kg i više...ima ih mnooogo! A ja bi svaku, isto tako kao i ti, pustio nazad.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  :'( samo mi ne reci da je rit zatvoren,  :( :( :( :mellow: :'( A ja se nadao jednom obici taj raj, ponovo. Znas i pre tog zla u devedesetima koji nas je snašao, neki delovi kopačkog rita su bili zatvoreni za sve koji nisu bili domačini. Ja sam tada bio klinac ali jednako strastan ribolovac kao i danas. Išao sam sa rođakom na štuku. Ulaz u selo je več tada imao rampu. Ne sečam se tačno gde je to bilo, čini mi se negda oko okolice Darde ili Bilja ili između. Slično i negde oko Titovog lovišta. Pustio bi nas portir samo ako smo rekli "idemo kod ujaka tog i tog" (naravno ujaka nije ni bilo, sve izmišljotina). Sečam se još kao da je bilo jučer, uvek nam je pregledao prtljažnik da li imamo pribor za ribolov. Imali smo ga (dva blinkera) mala teleskopa dobro sakrivena koje nikada nije našao. Mi smo toliko štuke nalovilu uvek da je to bilo ko u snu. Na povratku nazad nas nitko nije gledao. Opet, Stara drava i neke močvare su bile dostupne bez problema. Ali ovo što pričaš, oh ne, to je prava mora. Još se ja čudim u sebi, to ti sve pod nosom ali ništa od toga da posetiš, ništa ne spominješ. Možda če da bude jednom i to otvoreno za ribolov :'( Osim ako i to ne "upropaste". Isto je i na plitvicama, samo izabrana klasa sme da zabaci u tu vodu. Isto je i kod planinarskog doma na Jankovcu. Prošle godine sam ga posetio. Imaju odmah ispred predivno jezero u kojem plivaju ogromne pastrmke ali nema da se peca. Muka! Greota! Zločin!  :mad:
Eh da mi se zavuči čamcem malo dublje u kopački rit...baš to o čemu govoriš, štuke od 15kg i više...ima ih mnooogo! A ja bi svaku, isto tako kao i ti, pustio nazad.

Da da nažalost, ma znaš ne čudi me što je zatvoren , ljudi su ti ko skakavci nose dok god ima, nema da se zadovolje sa jednom ili dvije ribe,nego ako ide  onda vreće... a rit ko rit, otvoren je samo za obilaske brodićem u svrhu razgledanja ptica..., ribolova nema. Nego me čudi da onda imaju obraza puštati te neke "posebe" ljude koji prave masakr ,da puknem od muke :hammer:

Vrh Dno