100ka
Hero member
A bre Kuzmo pa od glave.
Ima na ovoj Mixovoj slicij edan crveno-chartreuse, može i ta kombinacija
Ima na ovoj Mixovoj slicij edan crveno-chartreuse, može i ta kombinacija
Gogo je napisao(la):Djole pa ti se baš toga uhvatio pa ko na tracisvaka čast, ja se nekako još nemogu natjerati uz stol sa materijalima dok je lijepog vremena (samo da stane kiša)
Djole je napisao(la):Gogo je napisao(la):Djole pa ti se baš toga uhvatio pa ko na tracisvaka čast, ja se nekako još nemogu natjerati uz stol sa materijalima dok je lijepog vremena (samo da stane kiša)
Pa vidi se valjda da je gotova (skoro) sezona lova na suve, nimfe i sl.(BAREM ZA MENE).Sada samo HARD FLY FISHING
sebastian je napisao(la):stvarno ko na traci![]()
![]()
@Gogo, kopački rit, čamac, pogoleme strimere i na vodu...razumeo si poruku 100%
Močvare kopačkog rita su pune golemih štuja. Samo pazi na mine!
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :'( samo mi ne reci da je rit zatvoren,Gogo je napisao(la):sebastian je napisao(la):stvarno ko na traci![]()
![]()
Ma znaš Seb više to nije tako u Kopačkom ritu, postao to park prirode i ne može se tek tako upasti unutra, osim za "posebne" ljude koji imaju poznanstva...da ti ne pričam. Neki nose odande krokodile, a znam i tko, kuća mu puna trofeja komadi do 15kg, zamisli kolike su to štukice i koliki one strimer mogu da gutnu. E, a mi obični smrtnici koji ni nebi nosili ribu nego samo uživali u njihovoj borbenosti, poljubili i pustili, e nama je rit nedostupan. Je...a, šta ćeš život je takav čupav i dlakav. Moram se zadovoljiti sa vodama koje nisu u tom režimu, a tamo nema ni blizu takvih riba.![]()
sebastian je napisao(la):Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :'( samo mi ne reci da je rit zatvoren,Gogo je napisao(la):sebastian je napisao(la):stvarno ko na traci![]()
![]()
Ma znaš Seb više to nije tako u Kopačkom ritu, postao to park prirode i ne može se tek tako upasti unutra, osim za "posebne" ljude koji imaju poznanstva...da ti ne pričam. Neki nose odande krokodile, a znam i tko, kuća mu puna trofeja komadi do 15kg, zamisli kolike su to štukice i koliki one strimer mogu da gutnu. E, a mi obični smrtnici koji ni nebi nosili ribu nego samo uživali u njihovoj borbenosti, poljubili i pustili, e nama je rit nedostupan. Je...a, šta ćeš život je takav čupav i dlakav. Moram se zadovoljiti sa vodama koje nisu u tom režimu, a tamo nema ni blizu takvih riba.![]()
![]()
![]()
![]()
:'( A ja se nadao jednom obici taj raj, ponovo. Znas i pre tog zla u devedesetima koji nas je snašao, neki delovi kopačkog rita su bili zatvoreni za sve koji nisu bili domačini. Ja sam tada bio klinac ali jednako strastan ribolovac kao i danas. Išao sam sa rođakom na štuku. Ulaz u selo je več tada imao rampu. Ne sečam se tačno gde je to bilo, čini mi se negda oko okolice Darde ili Bilja ili između. Slično i negde oko Titovog lovišta. Pustio bi nas portir samo ako smo rekli "idemo kod ujaka tog i tog" (naravno ujaka nije ni bilo, sve izmišljotina). Sečam se još kao da je bilo jučer, uvek nam je pregledao prtljažnik da li imamo pribor za ribolov. Imali smo ga (dva blinkera) mala teleskopa dobro sakrivena koje nikada nije našao. Mi smo toliko štuke nalovilu uvek da je to bilo ko u snu. Na povratku nazad nas nitko nije gledao. Opet, Stara drava i neke močvare su bile dostupne bez problema. Ali ovo što pričaš, oh ne, to je prava mora. Još se ja čudim u sebi, to ti sve pod nosom ali ništa od toga da posetiš, ništa ne spominješ. Možda če da bude jednom i to otvoreno za ribolov :'( Osim ako i to ne "upropaste". Isto je i na plitvicama, samo izabrana klasa sme da zabaci u tu vodu. Isto je i kod planinarskog doma na Jankovcu. Prošle godine sam ga posetio. Imaju odmah ispred predivno jezero u kojem plivaju ogromne pastrmke ali nema da se peca. Muka! Greota! Zločin!
Eh da mi se zavuči čamcem malo dublje u kopački rit...baš to o čemu govoriš, štuke od 15kg i više...ima ih mnooogo! A ja bi svaku, isto tako kao i ti, pustio nazad.