Mixmaster je napisao(la):Odmah, odmah...
![]()
Ma vidi coveka nisam trazio ime proizvoda nego sliku CELE ambalaze, ako moze, ako ne nista!
Mixmaster je napisao(la):Odmah, odmah...
![]()
Mixmaster je napisao(la):Ovo kartonče je jedino što sam našao u fijoci. Otpalo je, a meni je bitan samo materijal. Hoćeš da ti slikam i njega?
simpson H je napisao(la):Ma trazim bre Mix neke takve materijale pa mi treba proizvodjac da vidim gde da narucujem covece. Smesno mi sto samo gledam sta ko proizvodi.
Jr je napisao(la):Pecanje štuke na površinske muve je sigurno najatraktivnije... Miševi su nezaobilazan strimer u kolekciji i štuka ih rado uzima. Ja koristim dve varijante miševa, jedan od srne i jedan od zeca, s tim što je telo urađeno od balze pa preko palmerisan zonker strip. E sad, meni vrlo bitna stvar kod miševa je zaštita od kačenja (uostalom i kod većine ostalih strimera za štuku). Na taj način mogu da tražim štuku u travi gde se i najčešće krije. I način vođenja je bitan. Najviše napada sam imao (na otvorenoj vodi) kad bih miša vukao lagano, konstantnom brzinom i pravio duže pauze između dva povlačenja. Otprilike kao što pravi miš i pliva. Štuka najčešće napada u pauzi, nekad i posle 10-15 sekundi mirovanja. Kao na suvu muvu. S druge strane, kad pecam u travi, mnogo bolji način povlačenja je kratko cimkanje, tako da se miš malo potopi pa pusti da ispliva. I opet sa pauzama. Tako možda više podseća na žabu al i to štuke jedu. I još jedna stvar je bitna, ako vidiš da je štuka krenula na miša, momentalni stop i čekanje. I spremanje za kontru.
![]()
Ljudiiii, napadaju marsovci... šalim se , interesantni strimeri, nekako mi je stran policelon, al puno čitam da se dobro lovi na njih, pa zašto da ne . Djole daj samo izvješće jesi li dobio što na njih .Djole je napisao(la):Danas sam resio da napravim za sebe novu kolekciju strimera za stuku i dao sam se na isprobavanje kako i sta s cim lezi. Teziste je na policelonu radi bolje plovnosti. Ima jos tu da se doteruje al vec sam u glavi iskristalisao kako ce. Ostalo je da se danas jos opskbim sa udicama i zasucem rukave. Zastita od kacenja obavezna.
Provereno! Mis radi ko da je pravi... Ja ih pravim vec godinama i uspesno pecam stuku na nj. a ni Bas se ne libi da ga uzme... Inace ja neuporedivo vise varalicarim pa sam ih malo modifikovao za varalicarski pribor, kao i sve druge strimere koje pravim!Gogo je napisao(la):Jučer sam u skladištu vijao miševe, pa se sjetio par pročitanih tekstova sa neta o miševima i štukama, napravio sam sinoć jednoga, mislim da je nepotrebno prikazivati ga po fazama.
Udica je neka somovska 5/0 , materijal je srneća koža za uši i rep, a srneća dlaka za tjelo, gusto slagana na udicu, pred kraj ubačene uši, šišanje frizure i male okice. Trebao bi ga koristiti uz kanale gdje je bilo pšenice, ječma... navodno tu oni ponekad preplivavaju kanale a štuka za da ga zgrabi. Nisam još probaotako što, ima li tko kakvog iskustva vezanog za ovo?