Gogo
Hero member
Djole je napisao(la):Imacu i ja valjda neko iskustvo jer sam ih se domogao. Nego Milance i Zvezdan nesto cute a i imaju ovo
Super ispalo telo. Al ce da budes prozivan kad metnes trokrakicu na dupence![]()
![]()
![]()
Zato se i šuti o tubama
Djole je napisao(la):Imacu i ja valjda neko iskustvo jer sam ih se domogao. Nego Milance i Zvezdan nesto cute a i imaju ovo
Super ispalo telo. Al ce da budes prozivan kad metnes trokrakicu na dupence![]()
![]()
![]()
Gogo je napisao(la):Djole je napisao(la):Imacu i ja valjda neko iskustvo jer sam ih se domogao. Nego Milance i Zvezdan nesto cute a i imaju ovo
![]()
![]()
Zato se i šuti o tubama![]()
Kuzma je napisao(la):Gogo je napisao(la):Djole je napisao(la):Imacu i ja valjda neko iskustvo jer sam ih se domogao. Nego Milance i Zvezdan nesto cute a i imaju ovo
![]()
![]()
Zato se i šuti o tubama![]()
pa na ovu tubicu je moguce nakaciti obicnu jednokraku fly udicu , samo je pozeljno da je kraca i sa malo vecim lukom. Video sam Djole da bas takve udice i imas u ponudi, ili si ih imao :-X

Djole je napisao(la):Daj neki izvezan ako imas. Poz
Šima pokaži ti njima kako to Slavonci rade, da ne pomisle kako samo oni znaju vezati muve. Ima i među nama majstora, nisam ja od njih, al ih ima.Hunter je napisao(la):Djole je napisao(la):Daj neki izvezan ako imas. Poz
na ovo sam mislio...olovna zica samo na stomaku radi balansa,inace ju potpuno prekrijem koncem i ljepilom ali sam ostavio prostora da se vidi,ako je tuba veca ide i vise zice.
baš ti ne stoji.