Strimeri za stuku

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Jedan bez zastite(jbg...u zavrsnici primetio).

Prilozi

• s.jpg
    s.jpg
    67,7 KB · Pregleda: 173

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Ma svako se namesti kad tad nemoj da te to brine  :D Vazno je da samo posle toga nastavimo da vezemo  :tbumb:

black ant

Newbie
Učlanjen(a)
17.02.2008.
Broj reagovanja
0
:bye:.....nisam pregledao ove sve postove pa neznam dali je neko pisao o imitaciji miša?? i dali je lovio snjim štuke?... ako ima neko molio bi da napiše nešto više u vezi toga.....nabavio sam dva komada pa bi i probao s njima na štuju... :tbumb:

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Imas ovde vise o imitacijama misa http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=1591.0

nespetro

Hero member
Učlanjen(a)
25.09.2009.
Broj reagovanja
348
                Ovo mi izgleda malo preambiciozno za #7. Strimer je oko 15 cm ali se nadam da materijali nece upijati vodu. Udica je 0/5. Telo je od:ICE FUR silver gray, ICE FOUR hot orange, SF flash blend midnight blitz a izmedju njih je angel hair silver holo i pmd. Oci... Djoletove  :)

Sta vi mislite? Dali da smanjim malo kolicinu materijala i duzinu?
                Stizu mi neki RIO MAX II shooting head-ovi, pa se nadam da ce poneti nesto ovakvo.

Prilozi

• DSC07200.JPG
    DSC07200.JPG
    77,6 KB · Pregleda: 155
  • DSC07202.JPG
    DSC07202.JPG
    56,7 KB · Pregleda: 156

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dužina je sasvim ok. Sa sedmicom se može bacati sintetički strimer i od 20cm sa dobrim kanapom. Recimo te leteče glave i tako to bi te moralo dobro poslužiti. Ako se budeš držao tih 15 do 18cm  sasvim lepo bi moralo da se to baca tom tvojom sedmicom.

Smanji količinu materijala.

Slobodno ga veži do kraja ušice udice. Možeš da ga vežeš metodom E.Puljzija pa šišanje. Tako ja radim isto ove od Slinky Fibera ili pak da probaš tako da "izvlačiš materijal". Ta metoda je meni još draža jer šišanja je to veoma malo ili ga ni nema. Npr. vidim imaš tri izražene boje na strimeru. Ok. uradiš tako da napraviš tri pramena kojimaizvlačiš vrhove materijala da prameni postanu konusni. Leđa ako budu duža strimer dovija veoma zanimljivu riblju siluetu, ako je duži trupni deo opet dobiješ lepu silueticu. Pramen koji namenjuješ da bude stomak neka bude uvek kraći. Potrudi se da ne preteruješ sa materijalomu svim slučajevima mada se u tome svi kad kad ulovimo.

Ako koristiš takve oči za otežanje možeš to da radiš i ovako http://www.youtube.com/watch?v=DlE9jkFvQMQ
Ovde ovaj koristi bucktail te nešto perca na kraju a ti to sve možeš sa takvim pramenovima kako sam ti opisao. 

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Zar nisu oči montirane s pogrešne strane?
To sam prvo naučio od ovih naših strimer gurua zato pitam jer sam se i sam često znao uhvatiti da sam obrnuo stvar :doh:

Vrh Dno