Štuka 2010

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Uvek je meni lepo 7 .8.2010 tj danas još 20ak komada ,danas sam ih dobijao i  na mini poppere ,beše lepa površinska igra i zanimacija ..

Prilozi

• Tamish.jpg
    Tamish.jpg
    84,8 KB · Pregleda: 195

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
9.8.2010
Ponovo u Akciji 10 ak komada i jedna lepotica ,sve prave Tamiške divljakuše ,sitnije  na poppera a veće dole na dubini  na mog Pike Bustera !
Sistem bez sajle ikakve ,samo 0.50 mm SPRO monofil .

Prilozi

• s.jpg
    s.jpg
    139 KB · Pregleda: 147
  • s1.jpg
    s1.jpg
    127,6 KB · Pregleda: 167
  • s2.jpg
    s2.jpg
    140 KB · Pregleda: 172
  • s3.jpg
    s3.jpg
    98,5 KB · Pregleda: 193
  • pikeBuster2.jpg
    pikeBuster2.jpg
    109,5 KB · Pregleda: 178

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
RST #8-9 ali je više #9   8) ,mnogo dobra igračka  :tbumb:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
9.8.2010

Sistem bez sajle ikakve ,samo 0.50 mm SPRO monofil .

Do prve prilike! Pregrisce ti iz udarca samo da joj lepo legne na zub. Koliko vidim ni jedna nije progutala ceo strimer. Dosta stuka mi je pregrizlo iz udarca 0.40-0.45 predvez dok sam pecao smudja na tvistera i to jako lako.

Svaka cast na ulovima, znaci polako krece na rekama!!!  :tbumb:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Možda kad mi bude pregrizla neka štuka jednom pa se i opametim  :hammer: a do tada ću biti tvrdoglav !  :yeswink:
*
Ima dosta sitnije štuke a za malo krupnije tipa 800 gr -1 kg i veće mora da se malo više potrudiš ,nažalost mnogo bolje uzimaju prirodnu hranu tipa babuška ,bodorka od 200 gr nego bilo koji tip  strimera ili nekih drugih varalica ,voda je baš dosta - dosta mutna i mislim da mirisi igraju veliku ulogu  ..
**
Iskreno ja čekam Zasavicu ,nadam se već sredinom Septembra da će se moći lepo mušičariti laganim strimerima i top water-ima tipa popper i slično !! (danas sam baš navezao dva komada od balze - biće mesa !!!!)

tomos rider

Full member
Učlanjen(a)
27.11.2009.
Broj reagovanja
0
evo,inspirisan tvojim uspesima,ja juce isao ciljno na stuku,bata Sone.......ali nikakva akcija......pre neki dan,stuka se javljala kao nenormalna,toliko da je moj matori,koji je inace ganjao babusku,jedan stap bacio za stuku i kako kaze,ceo dan je imao akciju,kao da je stuka tog dana preuzela ulogu babuske!bukvalno nije stajala sa trzanjem,napadima na kedera........bilans tog dana mu je milion promasaja,jedna stuka od oko 2 Kg i mnostvo manjih koje je pustio......
a ja......nemam reci......taktika,tehnika,dezodorans...... :D :D :D

ali kao da je nije bilo,kao da sam na drugoj vodi!celog popodneva ni cim iako je bilo raubovanja jasno vidljivih...... :doh:

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
**
Iskreno ja čekam Zasavicu ,nadam se već sredinom Septembra da će se moći lepo mušičariti laganim strimerima i top water-ima tipa popper i slično !! (danas sam baš navezao dva komada od balze - biće mesa !!!!)

Proveo sam protekli vikend na Zasavici ali radno i odvojio nekih dva sata za pecanje, tokom ribolova pregrizla mi je jedna stuka pinki dzig strimera od desetak cm na koga sam jurio bandare a jedan bandar od oko 300 g je i upecan.

Zasavica je zanimljiva destinacija ali stanje u njoj nije ni blizu kako bi trebalo da bude, posto 90 % biomase riba u Zasavici su babuske.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
pa rekoh ja ljubo da treba tamo bas da se pusti da satre babuske....... :tbumb: :hammer: :hammer: :tbumb: :doh:

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Tomose , nedaj se bre  !!!  :nowink: Ja sam danas bio opet  i imao sam 10-15 komada ali sve male do 500 gr u vrh glave ,što i nije neki filing na štapu klase #9 .Uzimale su onog mog FlySpinnera u lagano konstantnoj vuči .

Ljubo brate da li može sada da se mušičari na ZASAVICI i da se kreće čamcem tu oko objekta ,da li je voda razlivena po trsci ili je u koritu ,kako kažeš onda bi već sada moglo ono sa poperima i ostalim površinskim strimerima malo da se roka ?Mislim vidim da može kako kažeš i još se javljala štuka ,nego bre gde juriš bandare sa 10cm strimerima  :eek:  Ja sam zvao deda Peru pre neki dan on viče da je sve trava po površini da možeš da hodaš po njoj ,mada je Pera poznat po tome da voli da baroniše  :D
**
Ма kakva bre babuška  ima tamo ogromnih štuka kao i mnogo onih od 2-3 kg koje predivne za mušičarenje
Gegula care Nećemo o Bassu ovo je tema o Štuki !a i nevoli Ljuba da čuje za poribljavanje neautohtonim vrstama !

ekoljuba

Full member
Učlanjen(a)
16.08.2007.
Broj reagovanja
0
Ima dosta trave ali je veci vodostaj tako da ima lepih rupa u travi gde moze da se mase! Taj potez oko objekta je ok.
Trebalo bi da se proba polako, stuka krece da se aktivira u avgustu. A strimer mozda nije imao celih 10 cm ali 8-9 sigurno jeste, ja jurio krupne bandare  :D a pokazalo mi se da oni oko 200 g bez problema spakuju takav strimer.
Stuka ima lepih ali je mali broj za takvu vodu!!!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Ako je vodostaj takav da je trska metar i više pod vodom ,skoro sva je štuka tamo i ne izlazi još uvek ,mora voda da opadne toliko da najviše pola metra trska bude pod vodom (što bi se reklo da se vrati u korito) ,onda one izlaze i kreće rodeo ...

Vrh Dno