Mlinka
Full member
tommylee je napisao(la):Sad moraš veći meredov napraviti![]()
Danas, pošto je Drava zadnjih dana stalno mutna i povišenog vodostaja, odustao od ganjanja soma, a vrijeme taman idealno za štuke, pa probao to iskoristiti...
...evo jedne, na viđeno, isto granje ko i ono prije, gore na fotkama, samo veča štuka...
...polako se spuštam do mjesta, naslonim se trbuhom o drvo najbliže vodi i promatram garanje uz samu obalu, vidim siluetu među granjem, isprva mi izgledala kao neka grana na dnu, neki čudni zabac streamera sa strunom i predvezom ukupne duljine 1 i po duljine štapa i puštam streamera da lagano tone, istovremeno promatram štuku koja se polako okreće prema straemeru, zamah peraje , sad je se približila na pola metra od streamera, pomakivam stremer naglim trzajem i puštam ga da tone, idući zamah repa štuke i streamer je nestao u raljama, kontriram i poćinje rodeo, u kontri mi se žnora doslovno zavezala oko kraja štapa, štuka se uputila u punom naletu u krošnju koja visi u vodu, istovremeno štopam štuku i uspijevam to nekako nabrzinu otplesti i nastavljam s drilom, puštam ju nek se izmori u daljini.... zovem kolegu da me dođe fotkati, još malo pa je u podmetaću:

cca 106cm
(p.s. imageshack me zeza - molim admina da rotira zadnju fotku)