Na pocetku ove teme pre par godina sam zasluzeno osvojio poslednje mesto

sa obecanjem da cu se popraviti. I jesam. 3.5 kg od tad

.
Danas je naime odrzano isto takmicenje u mom selu. doslo je malo takmicara, svega 12 ali dobrih.
Takmicarima je bilo vazno ovo takmicenje u petici da bi se kvalifikovali za Drugo Svetsko prvenstvo koje ce se opet odrzati u Norveskoj.
Prosli put se nisam nimalo pripremao ali sad je bilo malo bacanja pred takmicenje.
Skupljali smo se dva puta mesecno u hali i mahali ko ludi.
Za gadjanje u mete se nimalo nisam pripremao ,tj vezbao jer cim smo u hali ( a napolju -20)
izgleda mi samo tracenje vremena da vezbam preciznost tako da mi je daljina vise opsesija.
Mete se ovde sastoje iz tri kruga i nose 5,3 i 1 poen. Na kraju se sabiraju dva najduza casta i zbir poena iz preciznosti.
Prvo se gadjaju mete a posle distanca. Sa meta sam poneo 46 poena sa kojima sam zadovoljan.
Problem je sto nema sanse da se vidi musica dok leti, a naravno ni predvez. Jedino sto se vidi je kanap. Pa aj sad... nadji ga.
Kod daljine duzi izbacaj mi je bio 32,6 a kraci 29,4.
Nisam nikako zadovoljan. Ali takmicenje je to.
Drugo je zezati se i bacati smireno gde je skoro svaki izbacaj oko i preko 30
A drugo imati tih par minuta za bacanje. Stres ubija.
Na jedan dobar izbacaj koji bi isao daleko, mozda i dalje od ovog boljeg, mi se umrseni
running line zaglavio u drugom, trecem sprovodniku, a i kod jos jednog se desila slicna glupost, i to je dovoljno da dlaka zasmeta
Ali nema veze idemo dalje. Bilo je i par nagrada.
Rezultat na slici jos nije zvanican ali ce biti vec u toku sutrasnjeg dana.