Tamiš

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Izasao sam pre 5 dana na stuku, ali svi kanali smrznuti, tako da sam bar slikao Tamis i kanal. A imam i neke slike od danas, sve na tamisu. Nista od riba, povukle se negde na dnu.

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Lepe terene ti tu imas na Tamisu, komsija  :tbumb:
Jel su li barem ikako cuvani i ima li riba?

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Lepsi su bili tereni ranije, ali sada zbog poplava posekli su sva drveca, neki tamo strucnjaci stigli do tog zakljucka. Ovde pecam bucova, klena i po koju stukicu. Ovo su slike odmah blizu mosta. A da krenem levo i desno uz Tamis mogu naci prelepa mesta, nego u zadnjem vremenu uvek zurim i onda mi se ne isplati da trosim vreme ici sto dalje od puta i mosta. Na prvoj slici, tamo gde se vidi taj elektricni stub, u tom delu Tamisa upecao sam velikog smudja, a isto tamo i stuke. Negde sa leve strane ulazi neki kanal sto spaja Tamis i Begej, taj deo je bogat ribom. Leti je teze pecati jer u ovim delovima koje sam slikao, dolaze ljudi da kampuju i da se kupaju. Ostaje meni da pecam u prolece, jesen i zima, kada nema kupaca.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Početkom Aprila bi trebalo da dođem na Tamiš kod ili bolje reći ispod Botoša (ako su mi dobro rekli). Nikada tamo nisam bio pa ko zna i ima volju neka napiše šta, kako, koja riba, kakav je teren, da li ima mrtvaja, razliva....
Da ne secam opremu džabe ako mi treba samo štap i muve i strimeri, pa lagano u patikama sa obale.
Hvala unapred.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Taj teren ne znam, ali sigurno ti oprema za gaženje ne treba. Doduše budi spreman da za..reš patike i trenerku/pantalone blatom pa ponesi neke stare patike/pantalone i presvuci se pre prilaženja vodi :)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Uff predivan teren, ustvari najbolji teren ti je izmedju Botosa i Tomasevca, tj Tomasevacka brana! Mesto veoma blizu oba sela, prosle godine sam imao 3 izlazaka tamo i bila su mi najlepsa u toj godini. Vreme je bilo lose, velike vrucine i veliki vodostaj. Oko brane imas ogromne mrtvake, na kojima je tada radila ona cuvena stuka, koje se moglo napecati u nenormalnim kolicinama, ali retko koja bi bila u meri. I na brani je ona radila konstantno, tako da sam se ja vec krajem prvog dana prebacio na bucova i nisam mradao mnogo od brane  ;) Kakvih tamo grdosija ima  :eek: najvece sto sam video u zivotu. Sitan je radio tokom celog dana, a krupni svakih par sati na po desetak minuta. Posto sam tad jos dosta pecao spin opremom, nju sam i najvise koristio, ali nisam mogao da neprobam ni Fly i tadasnji Sebastianov Thunder Creek se super pokazao, kao i ostali tipovi strimera tog tipa. Sad bi mnogo vise forsirao Fly naravno, ali teren gde su radili je dosta tezak i udarali su pod samo branu i zato mi tad Spin mnogo vise odgovarao. Inace problem su bile i te stuke koje su radile suvgde i odam ispod povrsine, ma  i na povrsini, tako da su mi i par strimera pokidali. Ma videces sve i nadam se da ces se lepo provesti, teren je super i veoma cist, na brani sam beton i tako da ti nista posebno netreba.
Ako zelis mogu ti postaviti i koju sliku cisto da vidis sta te ceka  :tbumb:

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
E, da baš u Tomaševac idemo kod te brane. Hvala ljudi na informacijama.
A slike može, da vidim kako izgleda.
Hvala.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Rančiću Tu se muvaj oko brane baš kako kaže Najigor ,probaj na brani bucove ima ih a po okolnim rukavcima štuku ,ako si baš zaintresovan tu kod brane sam vidjao i neke likove da pecaju -varaličare smudja ,pretpostavljam da ga ima . Opremu za gaženje zaboravi ,dosta će ti biti neke patike ili papuče .
Tomaševac baš nije toliko blizu BG'a ali javite kada budete dolazili moguće je da će da skokne i Bg Crew da se pozdravimo i malo pecamo zajedno...

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
Evo i slika brane kod Tomaševca  :tbumb:

Prilozi

• SDC11977.JPG
    SDC11977.JPG
    82,8 KB · Pregleda: 324
  • SDC11979.JPG
    SDC11979.JPG
    150,3 KB · Pregleda: 337
  • SDC11981.JPG
    SDC11981.JPG
    133,3 KB · Pregleda: 357
  • SDC12005.JPG
    SDC12005.JPG
    110,3 KB · Pregleda: 319
  • SDC12009.JPG
    SDC12009.JPG
    67,4 KB · Pregleda: 278
  • SDC12013.JPG
    SDC12013.JPG
    108,4 KB · Pregleda: 351
  • SDC12015.JPG
    SDC12015.JPG
    104,1 KB · Pregleda: 330
  • SDC12019.JPG
    SDC12019.JPG
    103,4 KB · Pregleda: 405

catizr

Junior member
Učlanjen(a)
03.07.2010.
Broj reagovanja
1
Mozda bih ja mogao da pomognem,jer na brani u tomasevcu provedem oko 100-tinjak dana godisnje...Nije mi daleko,pa cu skoknuti na sat-dva,ti kolega samo pusti pp kad budes dolazio.

ps.ima tu u okolini i boljih mesta od same brane.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
NajIgor, hvala za slike. Stvarno super teren.

Catizr, obavezno se javljam da se vidimo.
Hvala vam ljudi na informacijama.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ako prolaziš kroz Pančevo... 063/10-95-888
P.S. Iz Kragujevca do Tomaševca ti je najbrže:
Kragujevac - autoput- Kovin- Pančevo - Padina - Tomaševac
Samo proveri da li radi izlaz sa autoputa na "Kovin - Smederevo", ako ne onda iskočiš malkice ranije, na izlazu za Požarevac. Razlika je par km - beznačajna!
Kako god - dobar ulov 8)

NajIgor

Full member
Učlanjen(a)
20.04.2010.
Broj reagovanja
0
CatiZR i ja ti se javljam kad dolazim  :tbumb:
Jel si iz Zrenjanina i tamo svrnem svremena na vreme, imam dosta rodbine  :tbumb:

Vrh Dno