Uff predivan teren, ustvari najbolji teren ti je izmedju Botosa i Tomasevca, tj Tomasevacka brana! Mesto veoma blizu oba sela, prosle godine sam imao 3 izlazaka tamo i bila su mi najlepsa u toj godini. Vreme je bilo lose, velike vrucine i veliki vodostaj. Oko brane imas ogromne mrtvake, na kojima je tada radila ona cuvena stuka, koje se moglo napecati u nenormalnim kolicinama, ali retko koja bi bila u meri. I na brani je ona radila konstantno, tako da sam se ja vec krajem prvog dana prebacio na bucova i nisam mradao mnogo od brane

Kakvih tamo grdosija ima

najvece sto sam video u zivotu. Sitan je radio tokom celog dana, a krupni svakih par sati na po desetak minuta. Posto sam tad jos dosta pecao spin opremom, nju sam i najvise koristio, ali nisam mogao da neprobam ni Fly i tadasnji
Sebastianov Thunder Creek se super pokazao, kao i ostali tipovi strimera tog tipa. Sad bi mnogo vise forsirao Fly naravno, ali teren gde su radili je dosta tezak i udarali su pod samo branu i zato mi tad Spin mnogo vise odgovarao. Inace problem su bile i te stuke koje su radile suvgde i odam ispod povrsine, ma i na povrsini, tako da su mi i par strimera pokidali. Ma videces sve i nadam se da ces se lepo provesti, teren je super i veoma cist, na brani sam beton i tako da ti nista posebno netreba.
Ako zelis mogu ti postaviti i koju sliku cisto da vidis sta te ceka