Vidish, Vlajko, sta znaci imati komshiju plovkarosha :yeswink:.
Jedan od razloga sto su me izbacili sa musicarenje.com bio je verovatno i sto sam smatrao da administrator i sateliti tog sajta treba kao zagovornici i "medijska pratnja" (

) MFS da uticu da MFS prema raznim zastupnicima i distributerima inostranih renomiranih proizvodjaca nastupi tako sto ce pritiskom da svoje zastupanje ili distribuiranje vrshe na korektan nacin i sa korektnim cenama pokushati da zastite interese mushicara. Nasuprot mom, stajao je personalno iskazan stav da to nije valjda dovoljno dobro ni za sajt, ni za mushicare, vec da bi ako vec tako mislim, sam trebalo da poradim na tome. Valjda takvi "medijski magovi" (

) i mentalne grdosije

lud

ne mogu da se bave nichim manjim od razreshavanja ubistva Kenedija i pojachane Suncheve aktivnosti i njihovih zdruzenih uticaja na razvoj mushicharenja u Srbiji! E sad dolazimo u situaciju da postoji dobar (odlikama na vodi i cenom u maloprodaji) fluorokarbon firme koja ima zastupnika u Srbiji, a niko ne zna gde moze da se nabavi! Slicne probleme imao sam sa realizacijom garancije shtapa (kako te pogodili da nije domace proizvodnje?

), a siguran sam da se i dosta vas ostalih moze setiti sopstvenih problema slicne vrste. Stoga teshko moze postaojati opustenost i poverenje u pribor, poshto se malo-malo iznova trazi zamena za neki deo pribora koji se potroshio i nema ga vise u prodaji kod nas, iako ga napolju ima. Ali, kupovina od napolju je obicno skopchana sa komplikacijama, a od pre godinu dana i sa bezobrazno velikom carinom. Pri tome, strani proizvodjachi redovno upucuju na svog OVLASCENOG zastupnika ili distributera u Srbiji. I tu se krug mogucnosti nabavke zatvara ponovo.

:lurk: