Ovim postom ne zelim nikog da uvredim a jos manje da se sa nekim rastezem po forumu ali izuzetno mi je zao sto veliki broj musicara a nekako su to najcesce oni koji musicare na nasim juznim i rekama i to uglavnom klena proteziraju pogresan stav o nekim elementarnim stvarima, i osecaju se izrevoltirano i frustirano a nemaju razloga za to.
Neznanje, jer proizvodi strah, nesigurnost,frustracije, netolerantnost....
a tek neznanje potkovano zeljom da se ne nauci, visokim misljenjem o sebi,bezobrazlukom ....nemam reci.
A da ,najbolje je da se vezba na vodi,zbog velikog broja zabacaja za koje je voda neophodna , ali otici bez ikakvog znanja u dzunglu i vezbati bacanje musice aj da ne preteram ali to je u najmanju ruku tezi nacin!
Bilo gde je bolje nego na zarasloj reci.Gde sam mogao da bolje naučim da zabacujem nego na zarasloj reci.
ne treba da te opterecuje to sluzi radi lakse komunikacije medju musicarimaIskreno, ni sada me ne opterećuje to kako se koji zabačaj zove. Pojma nemam.
ispade da je livada najvece zlo , a nije . Najvece zlo u svakoj zivotnoj situaciji jeSkrećem pažnju početnicima a i onima koji to nisu, da ukoliko žele, a u to nema nikakve sumnje, da vešto barataju štapom i kanapom, da se manu livada kao vežbalištima i šta god radili to rade na vodi.
Neznanje, jer proizvodi strah, nesigurnost,frustracije, netolerantnost....
a tek neznanje potkovano zeljom da se ne nauci, visokim misljenjem o sebi,bezobrazlukom ....nemam reci.
A da ,najbolje je da se vezba na vodi,zbog velikog broja zabacaja za koje je voda neophodna , ali otici bez ikakvog znanja u dzunglu i vezbati bacanje musice aj da ne preteram ali to je u najmanju ruku tezi nacin!