Masicu Simpson je stariji covek od tebe i od mene, tako da bi trebalo da ga postujes. Ako nije u pravu to bi mogao lepo da mu kazes, a ne tako. Druga stvar ima mnogo boljih udica od Gamakatsu-a. Nikakav problem za velike dobavljace da uvoze i druge vrste udica, npr. TCM, ali na njima nema tolike zarade, ti nisi svestan koliko je ova Gamakastu udica jeftina, ali svi se ugrade bar po 100%. Na TCM udicama ne moze tako, ako bi se svako neprimerno ugradjivao cena jedne bi bila 30din. Zato ih i ne uvoze. Tako da nam ostaje Gamakatsu koji je kod vas u Nisu 130din pakovanje od 25 komada, a to kad dodje u Pozegu, Uzice i Ivanjicu vec izadje na 200din. Uzimajuci u obzir da na vecu kolicinu cena ide dole, onda i mali prodavci nalaze zaradu koja je priblizno 100%. Treba razbucati monopol. Treba uleteti na nase trziste sa svakojakim udicama TCM, VMC, OWNER..., pa i sa Gamakatsu udicama, to bi dovelo do toga da bi konkurencija obarala cenu pa ne bi u Pozezi, Uzicu, Ivanjici, Ljuboviji pakovanje od 25kom bilo 200din nego 150 sto je normalno. Sto se tice kvaliteta, "koliko para toliko muzike".
Pepo, nisam siguran da je to sto si ti uzeo orginal VMC. Ja jos uvek nisam ima slucaj da mi ta udica pukne niti da zardja. Ako nadjes orginal neces imati problema. Ja sam u Milanu preprosle godine kupio orginal VMC i TCM udice, to nisi mogao kljestima lako da iskrivis kamoli rukama. Za varalice sundjeraste pesheve najbolje su VMC trokrake.