POTPISUJEM!!!!!!!Goci je napisao(la):p.s. Tema je totalni krš, kao da je neki varaličar otvorio!![]()
maxfly je napisao(la):Simpsone...To TI kazes da je stav pogresan...
Uostalom ne volim ni kada me neko naziva "ribolovcem",jer me tad trpa u "isti kos" sa ostalim ribolovcima.
Mi musicari smo posebna sorta ljudi a ne ribolovacau i tako zelim i da me tretiraju!!!!
Ja nigde nisam rekao da prave zurku! !Samo sam hteo da kazem dali se neko zapitao kako se riba oseca...A da li riba oseca ili ne oseca na Google.com ima raznih tumacenja.Ali ajd to je nebitno..Bitno je da se ja dobro osecam kad ribu vratim nazad.maxfly je napisao(la):Da li se nekom desilo da se zapita kako se riba oseca u onom momentu kada je pustimo nazad u vodu.E zbog tog njenog osecaja da nas je pobedila a i naseg osecaja da smo u tom momentu ucinili nesto plemenito a u istom momentu i pobedili ja izlazim na vodu.
E taj osecaj je neprocenjiv i zato ja vec 4 godine samo musicarim a ribolovacki pribor sam podelio ili menjao...

maxfly je napisao(la):Bitno je da se ja dobro osecam kad ribu vratim nazad.
Vidite da ste se složilisimpson H je napisao(la):U celoj prici najbitnije je kako se ti osecas, vratio ribu ili ne bitno je da je tebi dobro. Ono jeste ipak malo sebicno ali 'ajde![]()
bojane i tebe cu da kopiram ako ikada napises nesto sa cim se slazem i procenim da je pametnosimpson H je napisao(la):Sale uopste nije siroko prihvacen medju musicarima, pogotovo ne nasim. Prihvacen je tamo gde mora da se prihvati jer tako kaze gazda vode. Mnogi za sebe kazu da su C&R musicari i slikaju se kako pustaju ribe u reviru, zar nije presmesno? I stvarno nema potrebe da kopiras mixmastera bas u svemu jer to za skromne ulove i C&R je njegova originalna misao.

sasats je napisao(la):bojane i tebe cu da kopiram ako ikada napises nesto sa cim se slazem i procenim da je pametno![]()
![]()
![]()

pa srecan ti put na tom putu :firends:simpson H je napisao(la):Da si mogao sam da smislis to, pa ok da se postuje takav stav. Ovako si obican prepisivac i plagijator
A ja sam presrecan sto ti ne nalazis nista sa cime se slazes u mojim postovima i sto ne vidis nista pametno. To mi je jedan od pokazatelja da sam na pravom putu.
e to je vec problem . evo i na ovog momka ovde si zabedio . covek ima neko svoje vidjenje musicarenja i dozivljava ga veoma ozbiljno i emotivno . ni ja se ne slazem potpuno sa njim ali postujem njegovo misljenje jer ima pravo na njega i necu da pokusavam da napravim budalu od coveka zbog toga sto mislim drugacije sasats je napisao(la):pa srecan ti put na tom putu :firends:
ajde sto se ja ne slazem sa tobom ...to i nije bitno . ko sam ja ? nego sto se niko ne slaze sa tobome to je vec problem . evo i na ovog momka ovde si zabedio . covek ima neko svoje vidjenje musicarenja i dozivljava ga veoma ozbiljno i emotivno . ni ja se ne slazem potpuno sa njim ali postujem njegovo misljenje jer ima pravo na njega i necu da pokusavam da napravim budalu od coveka zbog toga sto mislim drugacije