Hvala alp puno. Za pogadjanje muve u stap si u pravi 100%
Ne Kuzmo nisi me razumeo, nisam hteo da podjebavam , mada nije mi ni to stranoMene interesuje dali je jedino V grip dozvoljen u ovoj tehnici ili je to stvar izbora, ako moze jos koji grip da bude upotrebljiv sto nije opisan , pa cak i ako ne moze voleo bi da cijem zasto.
.. a ti kao ne znaš, jel
St.Igor je napisao(la):Ne Kuzmo nisi me razumeo, nisam hteo da podjebavam , mada nije mi ni to strano. Stvarni cenim Nespetrov entuzijazam i zelju da pise o FC, da prezentuje ovaj stil ili skolu ili kako god vec, sve je to lepo. Koliko ja vidim iz prva 2 clanka nema tu nista revolucionarno i sa svim se slazem sto je receno, kao i za V grip koji je mozda i najuniverzalniji od svih ostalih. Mene je interesovalo samo zasto V grip u UH tehnici, jer pravo da ti kazem UH mi je bio sinonim za one DH stapove koje ne preferiram ali posto autor clanaka kaze da je ta tehnika primenjiva i na jednorucne stapove , pobudio je moju paznju , ja jedva ocekujem novi clanak i da najzad vidim nesto po cemu se UH tehnika kod jednorucnih stapova razlikuje i sta je to izdvaja od ostalih.
nespetro je napisao(la):Zove se underhand zato sto mu je, onaj koji je i razvio ovu tehniku, tako dao ime. ...