Pa mnogima i taj cilj sto ste dali deluje sasvim smisleno, ali pre toga cemo prosetati kraj Temstice koju treba i dalje povremeno braniti od Zavojaca, pogledati ima li malih-velikih-novih-starih trla i matica oko njih, koliko, pa onda ostaviti to Sasi da nas dozove dogodine kad proceni da je vreme pa da vidimo sta se onda zbiva, pa dogodine... A sto? Pa da nateramo odgovorne da posvete duznu paznju i Temskoj, ali i drugim pastrmskim vodama u ribarstvenom, ali i konzervacionom, ambijentalnom i svakom drugom pogledu i da ih preventivno propagiramo, eda ne bi sve u brane udenuli i napravili Finsku od Srbije, npr.
Takodje, meni bi bio cilj i da upoznam Vas, SJekloca, jer imam utisak da uglavnom imamo slicne poglede na stvari, s tim sto ste Vi svakako daleko duze u ovome i vredi cuti i Vase ocene. Kao i vecinu ostalih ucesinka foruma koji ce doci, a s njima neminovno i manjinu koja ce se pojaviti sama. Vasa retko (po ucestalosti sretanja, a ne ispoljavanja pameti) pametna zena je u pravu da mi ne treba bas ovakav povod da bih video prijatelje, ali je svakako zgodna prilika da opet vidim i Sasu, a mozda ce i jos neko iz Bgd-a doci na celodnevno i delom i nocno druzenje (da krenem sam, pa se uradim, neko moze da me na spavanju opet prizeni, pa sta cu jadan tad?!), pa ce time i nisko-beogradska prica postati skladnija od durlansko-bulevarske

.
Od nas zavisi kakve cemo, medjutim, posle toga postici efekte. Takodje, vecerasnje okupljanje musicara u Beogradu (kakvih god i koliko god ih bilo) bice prilika da se pocne govoriti i o povezivanju musicara, rekreativaca i ljubitelja prirode Beograda i Nisa, pa mozda i to posecivanje bude i izvan okvira samo jednog foruma, a pod njegovim okriljem

.
Okupljanje, dakle ima svoj razlog, povod, cilj i efekte. A njih mi sami formulisemo, ali samo korektno i saradnjom.
I zreloscu i pamecu.
Molim Mixmastera da prvi odgovori, ne ustrucavajuci se. Nista iznad se ne odnosi na njega.